Akeh Elavil (amitriptyline) lan APO-Amitriptyline sing dielingake amarga najis nitrosamin

ditulis dening editor

AA Pharma Inc. ngelingi rong akeh Elavil (amitriptyline) (akeh PY1829 lan PY1830) lan Apotex Inc. ngelingi siji tambahan APO-Amitriptyline (akeh PY1832) 10 tablet amarga ana NDMA, pengotor nitrosamin, ndhuwur watesan ditrima. Pasien bisa terus nggunakake obat amitriptyline, amarga risiko ora duwe perawatan sing nyukupi luwih gedhe tinimbang efek paparan tingkat NDMA sing katon ing produk sing dieling-eling. Pasien ora perlu mbalekake obat menyang apotek.

Print Friendly, PDF & Email

NDMA diklasifikasikake minangka kemungkinan karsinogen manungsa. Iki tegese paparan jangka panjang menyang tingkat sing luwih dhuwur tinimbang sing dianggep aman bisa nambah risiko kanker. Health Canada menehi saran supaya ora ana risiko langsung kanggo terus njupuk APO-Amitriptyline utawa Elavil (amitriptyline) sing dieling-eling amarga risiko kanker sing ana ing paparan jangka panjang (saben dina suwene 70 taun) menyang NDMA sing ngluwihi tingkat aman.

Health Canada njaga dhaptar obat amitriptyline sing kelingan sing kena pengaruh masalah iki. Mangga deleng saran lengkap kanggo informasi luwih lengkap, kalebu luwih akeh babagan risiko lan apa sing kudu ditindakake pasien.

Company Product Strength DIN Lot Kadaluwarsa
AA Pharma Inc. Sajarah rega saham Elavil

(Amitriptyline Hydrochloride

Tablet USP)

10 mg 00335053 PY1829 12 / 2023
AA Pharma Inc. Sajarah rega saham Elavil

(Amitriptyline Hydrochloride

Tablet USP)

10 mg 00335053 PY1830 12 / 2023
Apotex Inc. APO-Amitriptyline

(Amitriptyline Hydrochloride

Tablet USP)

10 mg 02403137 PY1832 12 / 2023
Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar