Kompos Manungsa Saiki Kasedhiya kanggo Warga Kanada

ditulis dening editor

Return Home, fasilitas Terramation (pengurangan organik alami) skala gedhe pisanan ing donya seneng ngumumake manawa layanane saiki kasedhiya kanggo warga Kanada.

Print Friendly, PDF & Email

Layanan Terramation kepemilikan perusahaan kanthi alon-alon ngowahi sisa-sisa manungsa dadi lemah, kanggo mesthekake yen tumindak pungkasan ing bumi yaiku nambah lan nambah. Cara panguburan lan kremasi modern ora lestari lingkungan, lan proses Terramation Return Home nyedhiyakake alternatif sing ramah bumi sing dibutuhake.

CEO Micah Truman ujar "Return Home seneng banget dadi perusahaan pertama sing nawakake layanan Terramation kanggo warga Kanada. Kita ngarep-arep mbukak fasilitas ing Kanada sanalika undang-undang sing nyetujoni Terramation disetujoni, lan sauntara kuwi, kita seneng yen saiki bisa nawakake layanan kanggo warga Kanada.

Return Home saiki bisa nampa mayat ing fasilitas Seattle saka Kanada kanthi transportasi udhara lan darat, lan bisa mbalekake lemah terramated bali menyang kulawarga sawise proses rampung. Tim Return Home wis kebak versed ing ngatur proses transportasi internasional, lan bakal tanggung jawab kanggo nangani saben aspek saka care klien Canadian kita.

Tim Return Home kasedhiya liwat telpon 24 jam dina, 365 dina setahun.

 

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar