Senegal, Negara Pemenang Anyar, Pahlawan lan Visi Afrika kanggo Pariwisata

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Senegal, resmi Republik Senegal, iku sawijining negara ing Afrika Kulon. Senegal wewatesan karo Mauritania ing sisih lor, Mali ing sisih wétan, Guinea ing sisih kidul-wétan, lan Guinea-Bissau ing sisih kidul-kulon.
enegal dikenal minangka negara aman karo warga loropaken. Perampokan lan kejahatan kasar marang turis ora umum.

Print Friendly, PDF & Email

Titik paling kulon ing Afrika ora dingerteni dening pengunjung sing nganggo basa Inggris. Nanging, Senegal minangka negara ing ngendi tradhisi sing sugih lan kaendahan alam digabungake kanthi efek sing apik. Wisatawan Prancis wis seneng pantai pasir Senegal lan lanskap tekstur wiwit taun 1970-an.

Dakar minangka papan kanggo trendi lan tradisional, lawas lan anyar Senegal. Iku kutha narik kanggo tarian, bargain-hunting, lan budaya asli. Ing lingkungan santai Mamelles, La Calebasse minangka papan sing apik kanggo nyicipi masakan tradisional Afrika ing rooftop sing ditutupi elegan.

Pimpinan ing industri lelungan lan pariwisata ing negara Afrika Kulon iki bungah lan ngerti gambaran sing luwih gedhe babagan Pariwisata Afrika. Ing minggu kepungkur, jendhela kesempatan unik kanggo Senegal kanggo njupuk pimpinan ing Afrika ing kontribusi kanggo industri paling gedhe ing donya, lelungan, lan pariwisata dadi luwih cedhak.

Mr. Deme Mouhamed Faouzou, penasehat ndhuwur kanggo mentri pariwisata, duta kanggo Papan Pariwisata Afrika, anggota saka World Tourism Network, lan dianugerahi mung nominasi Pariwisata Pahlawan ing Afrika Kulon mangertos iki.

HE Macky Saall, Presiden Senegal

Mung dina Setu Kepala Negara lan Pemerintah saka Uni Afrika (AU) kapilih HE Macky Sall, Presiden Republik Senegal, minangka Ketua anyar organisasi utama persatuan Afrika iki.

Ing wicara acceptance kang, Presiden Macky Sall ngandika appreciate ing pakurmatan gegandhengan karo tanggung jawab lan kapercayan nandur modhal ing wong, lan anggota saka Biro anyar, kanggo mimpin nasibe Organisasi kanggo taun sabanjuré. "Aku matur nuwun lan njamin sampeyan komitmen kanggo kerja sama karo kabeh negara anggota ing ngleksanani amanat kita" ujare Ketua Uni sing bakal teka. "Aku menehi penghargaan marang para pendiri Organisasi. Enem dekade sabanjure, visi sing padhang terus menehi inspirasi kanggo urip bebarengan lan madhangi pawai bersatu kita menyang integrasi Afrika sing becik, "tambah dheweke.

Jaringan Pariwisata Dunia (WTM) diluncurake dening rebuilding.travel

African integration is what the transportation and the travel and tourism industry needs in Africa. Dr. Walter Mzembi, Chair of the World Tourism Network Africa Chapter just said yesterday in his address to the Forum Bisnis Afrika PBB: "Jelas, Pariwisata, kaya sektor ekonomi liyane kayata Perdagangan lan Perdagangan, Pertanian lan Pertambangan, penting nganti mbutuhake kehadiran institusi sing mandiri ing AU kanggo mbangun solidaritas kontinental, nyatakake tantangan umum lan ngatasi tantangan kanggo njamin. daya saing sektor ing tingkat kontinental."

Olahraga, Pariwisata. lan tentrem tansah dadi kesatuan.

Presiden Macky Sall minangka salah sawijining sing menehi salam marang tim Sepak Bola Senegal minggu iki ing bandara sawise menang Afrika Cub of Nations kanggo pisanan ing 60 taun cub.

Kejabi presiden, puluhan ewu revelers ecstatic ngrayakake bali pemain kanggo Dakar, lungguh ing ndhuwur mobil lan nari ing dalan ibukutha.

Malah ing ibukutha Prancis, Paris, omah kanggo komunitas Senegal sing gedhe, ewonan panyengkuyung ngrayakake kumpul ing Arc de Triomphe.

Senegal dikalahake Mesir 4-2 adu penalti ing Piala Afrika dina Minggu sing dianakake Aljazair ing final sawise tim kasebut ora bisa dipisahake sajrone 120 menit bal-balan tanpa skor.

Anggota Pariwisata Donya ing Senegal Deme Mouhamed Faouzou, Dakar, sing uga dadi penasehat Kementerian Pariwisata lan Transportasi Udara ing Senegal, duta besar Dewan Pariwisata Afrika, lan panrima bangga saka Pahlawan Pariwisata Dunia nominasi dening World Tourism Network punika pindho bungah.

Draft otomatis

Dheweke ngomong eTurboNews: "Saben wong Senegal, saben kulawarga, saben simpatisan, wis nandur modal dhuwit, tenaga, wektu, lan emosi supaya Senegal menang piala iki. Teka ing jam sing nemtokake, saka kebangkitan ekonomi, utamane pariwisata, sing kena pengaruh COVID 19 kanthi brutal lan sacara frontal.

"Kemenangan iki, ngluwihi kabungahan lan perayaan, kudu fokus maneh ing tujuan utama, sing tetep lan tetep promosi Senegal. Kita kudu nuduhake apa tujuan sing ditawakake lan didol menyang jagad iki.

"Sabetake wesi nalika panas. Iki wektu kanggo nyawiji ing momentum, kanthi bakat lan kawruh kita kanggo promosi Senegal sacara sakabehe. “

"Minangka wong Senegal lan Afrika Kulon pisanan sing dianugerahi pahlawan pariwisata donya, aku kudu nggabungake telung unsur kasebut kanggo kampanye pariwisata kanggo kepentingan masarakat lan ekonomi kita."

Deme Mouhamed Faouzou ditambahake: "Kita bisa ngembangake rencana komunikasi lan tawaran promosi kanggo Senegal minangka tujuan wisata. Saben pemain bal-balan kudu dijenengi duta ing wilayahe, kanggo ningkatake kekhususan budaya ing wilayah kita.

Kafilah kudu diatur, karo pemain kanggo lelungan menyang negara kanggo nampilake pariwisata domestik, kanggo menehi upeti kanggo saben wong Senegal, amarga wis nyumbang kanggo kamenangan.

Pungkasan, saben pemain kudu dadi duta pariwisata lan duta Olahraga Afrika kanggo promosi pariwisata antar negara lan antar wilayah ing tingkat multi-negara Afrika.

Dewan Pariwisata Afrika nyedhaki Uni Eropa

Didhukung dening Dewan Pariwisata Afrika lan Jaringan Pariwisata Dunia Pak Deme nyimpulake: "Iki minangka sumbanganku minangka penasihat teknis kanggo menteri pariwisata.

Juergen Steinmetz, ketua Jaringan Pariwisata Dunia ujar: "Kita setuju lan ndhukung pahlawan pariwisata kita Pak Deme ing evaluasi pentinge pendekatan bersatu kanggo pariwisata ing Senegal lan bawana Afrika. Saiki, kesempatan kanggo nerusake rencana sing bisa ditindakake lan Senegal ing kursi pimpinan pancen luar biasa.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar