St. Maarten ngumumake langkah pisanan ing "Transisi Back to Normalcy"

St. Maarten ngumumake langkah pisanan ing "Transisi Back to Normalcy"
St. Maarten ngumumake langkah pisanan ing "Transisi Back to Normalcy"
ditulis dening Harry Johnson

Pulo Karibia saka St. Maarten terus nambahake dhaptar alasan sing kuat kenapa konsumen kudu nimbang tujuan kanggo lelungan. Wis gumunggung salah sawijining protokol entri sing paling lancar lan ramah pangguna ing wilayah kasebut, wilayah Walanda ngumumake tanggal 21 Februari yen bakal nerusake ngleksanakake transisi bertahap kanggo pindhah saka protokol pandemi menyang strategi endemik.

"Iki dudu langkah sing cepet-cepet utawa ora bingung karo rasa puas babagan kahanan kasebut. Nalika kita njupuk langkah menyang normal, kita bakal nindakake kanthi aman lan tanggung jawab. Kanthi jumlah kasus sing isih sithik, protokol kita wis digawe St. Maarten salah sawijining papan sing paling aman kanggo dikunjungi saiki, "ujare Omar Ottley, Menteri Kesehatan Umum, Pembangunan Sosial lan Tenaga Kerja.

"Nyatakan COVID-19 minangka endemik ing pulo kita iku penting, lan kita bakal ngupayakake pirang-pirang wulan kanggo ngetrapake kabijakan pionir sing luwih prioritas kesehatan saben wong lan kanthi bebarengan ngidini lelungan sing gampang nanging aman menyang lan ing njero. St. Maarten. Kita yakin manawa ngenalake protokol anyar iki bakal mbantu transisi bali menyang normal lan pangopènan kanthi lancar nalika nampi jumlah pengunjung sing tambah akeh ing Pulau Ramah kita.

Langkah pisanan strategi transisi diwiwiti tanggal 25 Februari, ing wektu kasebut kabeh jam kerja nightlife bakal ditambah nganti jam 3. sing wis pulih saka COVID-1 sajrone sangang (19) wulan kepungkur, ora diwajibake nuduhake bukti tes negatif nalika teka. Nanging, wong sing ora divaksinasi isih kudu menehi tes PCR negatif sing dijupuk 9 jam sadurunge tekan utawa tes antigen sing ditindakake 48 jam sadurunge tekan. Kabeh lelungan, preduli saka status vaksinasi, kudu ngisi formulir pra-otorisasi kesehatan online wiwit 24 jam sadurunge tekan.

"Kita tetep manunggal ing upaya kita kanggo ngowahi maneh St. Maarten minangka tujuan utama lan mulihake prestise pariwisata kita kanthi adaptasi proses kanggo nyukupi pangarepan konsumen lan nyedhiyakake pengalaman lelungan sing gampang menyang pulo sing ditresnani," ujare Roger Lawrence. , Menteri Pariwisata, Urusan Ekonomi, Transportasi & Telekomunikasi (TEATT). "Nalika transisi menyang normal, kita bakal terus ningkatake langkah-langkah safety kanggo njamin lingkungan sing aman lan nyenengake kanggo warga lan pengunjung sajrone periode transisi."

Miturut Biro Pariwisata St Maarten, jumlah kedatangan bandara saya tambah akeh, mbuktekake manawa pemulihan sektor pariwisata isih ditindakake. Ing Januari 2022, tujuan kasebut nampa meh 30,000 pengunjung - mundhak 39% dibandhingake karo nomer Januari 2019.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar