Asosiasi Warta Breaking Grenada News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Soko Kanggo Kabeh Wong: Grenada ngluncurake kampanye pariwisata anyar

Pilih basa sampeyan
Soko Kanggo Kabeh Wong: Grenada ngluncurake kampanye pariwisata anyar
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Sajrone wulan Januari 2019 - Agustus 2019, pengunjung saka tangga teparo Pulo Karibia nyumbang 18% pangsa pasar kanggo Grenadarawuh turis. Ing upaya kanggo terus promosi promosi pariwisata Pure Grenada ing saindenging wilayah kasebut, Otoritas Pariwisata Grenada (GTA) ngluncurake kampanye "Soko Kabeh Wong". Minangka kampanye multi-platform regional pertama sing eksklusif, inisiatif kasebut bakal nuduhake macem-macem pengalaman sing bisa dinikmati para tetanggan ing Grenada, Carriacou lan Petite Martinique.

"Grenada duwe akeh tawaran kanggo tangga teparo saka Karibia. Penerbangan sing cepet ngidini para lelungan saka wilayah kasebut nemu macem-macem penawaran kayata wisata kuliner, ekspedisi hiking, tamasya nyilem lan liya-liyane, "ujare Patricia Maher, CEO GTA. "Tujuan kita kanggo kampanye iki yaiku nyedhiyakake telung pulau ing Grenada, Carriacou & Petite Martinique minangka tujuan utama, ing endi sejatine ana wong, ora preduli kepentingan sing dikarepake nalika plancongan."

Kampanye "Soko kanggo Kabeh Wong Murni" murni Grenada bakal fokus ing akeh penawaran ceruk ing tujuan kayata kuliner, petualangan alus, romansa, pengalaman santai lan berlayar sing nargetake pamirsa sing beda-beda kalebu para wisatawan solo, pasangan lan kulawarga. Kampanye kasebut bakal nyakup sawetara video promosi sing bakal diluncurake ing akun media sosial tujuan uga kampanye papan reklame, iklan televisi lan cetak.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov