24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Martinique News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Otoritas Pariwisata Martinique ngumumake CEO anyar

Otoritas Pariwisata Martinique ngumumake CEO anyar
François Baltus-Languedoc dadi CEO anyar Otoritas Pariwisata Martinique
ditulis dening Kepala Editor Tugas

The Otoritas Pariwisata Martinique ngumumake janjian saka François Baltus-Languedoc dadi CEO MTA.

Misi Pak François Baltus-Languedoc minangka pucuk Otoritas Pariwisata Martinique bakal ngrancang lan ngetrapake strategi inovatif kanggo ngembangake daya tarik tujuan kasebut, kanthi promosi menyang pasar internasional, uga kanggo majokake tawaran pariwisata ing Martinique .

Amarga kepengin nantang tantangan anyar iki, Pak Baltus-Languedoc ujar: "Aku bangga bisa makili wilayah sing paling tak tresnani lan aku tresna banget". Pak Baltus-Languedoc banjur ujar, "Martinique wis akeh tawaran lan dadi pakurmatan kanggo aku menehi kontribusi kanggo pangembangan tujuan sing apik iki amarga jabatanku sing anyar."

Wis nyekel macem-macem posisi manajemen ing klompok internasional sing prestisius * sajrone 25 taun ing industri plancongan lan perhotelan internasional, Pak François Baltus-Languedoc duwe akeh aset kanggo sukses ing tantangan anyar iki:

• Keahlian ing strategi pariwisata,
• Pengalaman ing pariwisata bisnis,
• Wawasan global sektor hotel kelas menengah lan tingkat menengah,
• Pengetahuan sing jero babagan prospek pasar (Amerika Utara lan Eropa) lan pasar potensial (Amerika Latin, Asia Tenggara) Otoritas Pariwisata Martinique

Karine Mousseau, Komisioner Pariwisata Martinique menehi komentar: "Kanthi katrampilan lan pengalaman internasional, aku yakin, manawa karo tim Otoritas Pariwisata Martinique lan para profesional sektor publik lan swasta, Pak Baltus-Languedoc bakal bisa mode strategi inovatif lan imajinatif kanggo maju ing industri perjalanan Martinique. ”

Pak François Baltus-Languedoc bakal ketemu industri ing Montreal lan New York pungkasan Oktober.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov