Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Warta Breaking Singapura News Wire Plancongan Maneka Warta

Sapa Shankar Kotha, COO SBC Travel Group?

shankar kotha cco sbc lelungan
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Singapura adhedhasar Klompok Plancongan SBC, perusahaan teknologi perjalanan seneng ngumumake janjian saka Pak Shankar Kotha dadi Kepala Pejabat Komersial perusahaan anyar.

Pimpinan industri perjalanan sing dihormati kanthi pengalaman global ing distribusi, penjualan, manajemen pendapatan, lan operasi komersial, Pak Kotha bakal ngarahake kabeh aspek fungsi komersial SBC Travel Group, amarga terus ngasilake era anyar kanggo solusi entuk manfaat lelungan.

Pimpinan strategis lan strategi pendapatan sing kuat, Pak Kotha nggawa pengalaman 20 taun menyang SBC Travel Group, sawise makarya karo sawetara merek pariwisata lan perhotelan sing misuwur ing donya ing Australia, Asia, lan Amerika Utara.

Sadurunge gabung karo SBC Travel Group, Pak Kotha njabat dadi Direktur Group, Manajemen Pendapatan lan Distribusi Online kanggo Hotel Minor - pamilik hotel, operator, lan investor hotel internasional kanthi luwih saka 500 hotel sing lagi digunakake.

Ing peran iki, dheweke dadi ketua Manajemen lan operasi distribusi kabeh klompok kanggo kluster properti Australia lan Selandia Baru, ing endi dheweke duwe luwih saka 400 juta dolar ing bathi.

Prestasi penting liyane sajrone pak Kotha paling anyar kalebu nyiyapake fungsi manajemen pendapatan lan distribusi ing Australia, uga operasi pusat panggilan pusat ing Filipina.

Dheweke uga integral ngembangake pijakan Grup ing China, nggawe lan ngawasi kolaborasi sing nguntungake karo Ctrip - agensi perjalanan online paling gedhe ing China, lan sing nomer loro paling gedhe ing donya.

Pak Kotha uga sadurunge nyekel peran penting karo Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Universal Resorts, lan Radisson, lan nggawa pengalaman industri sing akeh iki menyang SBC Travel Group.

Ngomentari janjian kasebut, Pak Kotha ujar: "Aku seneng gabung karo SBC Travel Group lan dadi bagean saka visi maju strategis perusahaan, lan aku ngarep-arep bisa melu sukses ing perusahaan. ”

Ing April eTurboNews ngumumake jabatan Chief Digital Officer Anthoney Jayasekera.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.