24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Asosiasi Warta Warta Breaking Bahrain Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality News Rusia Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Penerbangan Moskow - Bahrain: Pariwisata Bahrhain nampani piagam anyar

Pariwisata Bahrain nampani resume penerbangan charter saka Rusia
ditulis dening Kepala Editor Tugas

The Otoritas Pariwisata lan Pameran Bahrain (BTEA) nampani penumpang sing teka ing pesawat charter pertama musim anyar wiwit Moscow tanggal 7 Oktober 2019. Penerbangan pertama sing ditugasake dening Coral Travel ing program piagam saka Moskow menyang Bahrain kedadeyan ing Oktober 2018 kanthi rong penerbangan dijadwalake saben minggu. Iki bakal ditambah dadi telung penerbangan mingguan nganti Mei 2020, nggawa 220 penumpang sing bakal nginep ing 30 hotel beda ing saindenging Bahrain.

BTEA tetep nggunakake inisiatif kanthi tujuan supaya luwih akeh turis menyang Kerajaan Bahrain lan nambah kontribusi sektor pariwisata kanggo ekonomi nasional.

"BTEA wis nguatake anané, hubungan bilateral lan kemitraan karo organisasi wisata lan pariwisata, operator tur, agen perjalanan lan maskapai ing saindenging jagad liwat kantor perwakilan sing dununge ing Kerajaan Arab Saudi (KSA), India, Prancis, Jerman, Rusia , Kuwait, lan Inggris. Kita bakal terus kerja bareng karo kabeh kantor perwakilan kanggo nggawa klompok turis saka saindenging jagad, luwih akeh ngembangake sektor pariwisata lan nambah kontribusi sektor non-minyak ing perekonomian nasional, "ujare Dr. Ali Follad, Penasihat Pariwisata ing BTEA.

Nampa penerbangan charter minangka bagean saka strategi jangka panjang BTEA kanggo nggawa klompok turis sing akeh, luwih maju ngembangake sektor pariwisata Kerajaan ing tingkat regional lan internasional kanthi slogan 'Kita. Sampeyan.', Sing menehi kontribusi kanggo ekonomi Kerajaan lan 2030 Wawasan Ekonomi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov