FDA Nyetujoni perawatan pisanan kanggo penyakit Wilson ing luwih saka 5 dekade

ditulis dening editor

Brand Institute ngumumake kerja sama karo spesialis penyakit langka, Orphalan, kanggo ngembangake jeneng merek CUVRIOR™, sing disetujoni dening Administrasi Pangan lan Narkoba Amerika Serikat tanggal 28 April 2022.           

CUVRIOR™ dituduhake kanggo perawatan pasien diwasa kanthi penyakit Wilson stabil sing de-coppered lan tahan kanggo penicillamine. Penyakit Wilson minangka kelainan genetis langka sing nyegah awak mbusak tembaga ekstra, nyebabake tembaga akumulasi ing ati, otak, mata, lan organ liyane. Tanpa perawatan, tingkat tembaga sing dhuwur bisa nyebabake karusakan organ sing ngancam nyawa.

"Kabeh Institut Brand lan Tim Institut Keamanan Narkoba ngucapake salam marang Orphalan babagan persetujuan FDA saka CUVRIOR," ujare Ketua lan CEO Brand Institute, James L. Dettore.

Babagan Institut Merek lan anak perusahaan regulasi sing diduweni kabeh, Institut Keamanan Narkoba

Brand Institute minangka pimpinan global babagan pangembangan jeneng sing gegandhengan karo farmasi lan kesehatan, kanthi portofolio luwih saka 3,800 jeneng merek kesehatan sing dipasarake, 1,200 jeneng nonproprietary USAN/INN kanggo 1,100 klien. Perusahaan kasebut kerja bareng luwih saka 75% persetujuan merek farmasi lan jeneng nonproprietary saben taun karo pabrikan kesehatan. Institut Keamanan Narkoba dumadi saka mantan pejabat pangaturan jeneng saka lembaga kesehatan pemerintah global, kalebu Food and Drug Administration (FDA), European Medicines Agency (EMA), Health Canada (HC), American Medical Association (AMA), lan Organisasi Kesehatan Dunia. (WHO). Pakar regulasi iki bebarengan nulis pedoman review jeneng nalika karo agensi masing-masing, karo akeh tanggung jawab kanggo pungkasanipun nyetujui (utawa nolak) aplikasi jeneng merek. Saiki kerja ing perusahaan swasta, para profesional iki menehi panuntun dhumateng para klien Brand Institute babagan keamanan jeneng obat (yaiku, nyegah kesalahan obat), kemasan, lan label.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Bivši i ja smo prekinuli prije godinu in 2 mjeseca, and ja sam when you šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok lan stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati lan obje su linije bile prekinute. Pokušao sam doći do njega na društvenim mrežama, ali aku maknuo s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i oni su mi rekli da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Svaki lan sam plakala i plakala jer sam ga jako voljela. Dok nisam rodila i beba nije imala godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Aku ora ngerti apa-apa, nanging aku ora bakal ngerti apa-apa. Bila sam jadna u životu pa sam plakala sestri i rekla joj svoj problem i rekla da zna za moćnu čaroliju koju je bacila dr alaba koja joj pomaže kad nije mogla zatrudnjeti. Kontakttirala sam ga putem e-pošte i rekao je da će mi pomoći i rekao mi je da je žena stavila urok kanggo mog muža i rekla da će mi pomoći da razbijem čaroliju kako bi mi se moj muž zauvijek vratio i da će biti moj. Bilo mi je veliko iznenađenje što se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Ora ana sing bisa dideleng lan ora ana sing bisa. Molim se da će dugo živjeti lan raditi više od svog prekrasnog djela. Yen sampeyan duwe masalah, sampeyan bisa ngatasi masalah kasebut! Sampeyan bisa nindakake. Yen sampeyan ora ngerti, sampeyan kudu ngetik alamat gmail: dralaba3000@gmail.com utawa sampeyan bisa ndeleng kanthi cepet ing vibera/whatsappa: +1(425) 477-2744