Kutha paling trendi ing donya kanggo ngunjungi taun iki

Kutha paling trendi ing donya kanggo ngunjungi taun iki
Kutha paling trendi ing donya kanggo ngunjungi taun iki
ditulis dening Harry Johnson

Kanthi mbatesi larangan lelungan ing saindenging jagad, dadi luwih gampang njelajah jagad iki lan mriksa apa sing ditawakake sawetara kutha paling keren ing ndonya. Saka nightlife rame metropolis sregep kaya Mexico City lan Rio de Janeiro kanggo masakan biasa lan interior apik gayane saka kafe lan restoran ing Paris lan New York, saben kutha nawakake soko asli lan unik.

Nanging endi kutha paling trendi ing donya? Pakar industri wis nyinaoni popularitas ing media sosial, jumlah wong sing pengin pindhah menyang kana, jumlah studio yoga lan pemandangan panganan lan omben-omben lokal kanggo makutha kutha sing paling keren kanggo dikunjungi wong enom ing taun 2022.

10 Kutha Paling Trendi ing Donya 

UrutanCityTampilan TikTok (yuta)Kiriman Instagram (yuta)Google nggolekiPwong ing ngisor 15 (%)Restoran VeganBreweriesIndpt. Warung Kopi Studios Yoga Tren Skor / 10
1London30.5m156.5m34,50017.9%45.10.440.11.98.13
2Chicago15.3m53.7m19,50018.3%18.50.721.49.07.56
3New York 22.4m119.9m51,20018.3%18.40.020.32.66.71
4Amsterdam3.6 m34.8m17,10015.6%74.20.859.42.76.65
5Los Angeles1.6m79.3m19,10018.3%17.70.222.36.06.36
6Edinburgh861.2m10.1m5,71017.9%118.91.1107.62.96.25
7Dublin2.8m13.5m4,97020.2%44.60.645.72.16.14
8Sydney9.5m35.3m6,33018.6%14.50.224.42.05.97
9Berlin12.8m50.7m12,24013.7%32.70.232.31.35.91
10Vancouver5.1m25.5m11,70015.9%13.70.817.63.65.57
Kutha sing paling dideleng ing TikTok…

London

Kaping pisanan minangka kutha sing paling dideleng ing TikTok yaiku London kanthi luwih saka 30 milyar tampilan ing platform kasebut. Kutha iki kebak energi kreatif, lan para kreator kepengin banget nggawe tandha ing lanskap budaya London sing sugih liwat media sosial, mula ora kaget yen kutha iki minangka kutha sing paling populer kanggo TikTok.

30.5 milyar tampilan TikTok

Kutha sing paling apik…

London

London njupuk papan paling dhuwur minangka kutha paling fotogenik ing indeks kasebut, mung luwih saka 20 yuta kiriman sadurunge Paris ing posisi kaping pindho. Kutha iki kebanjiran karo landmark sajarah ayu lan mujur nengen nggumunke uga arsitektur nglereni-pinggiran, desain interior lan seni werna, nggawe latar mburi sampurna kanggo snaps liburan.

156.5 milyar kiriman Instagram

Kutha sing paling dikarepake…

Singapore

Singapore rangking minangka kutha karo kutha paling dikarepake kanggo pindhah menyang. Kutha iki nduweni kualitas urip sing paling dhuwur ing Asia, amarga keseimbangan kerja lan urip sing apik. Singapura uga minangka Mekah multikultural sing akeh seni lan budaya. Kutha iki sampurna yen sampeyan pengin nyemplungake dhewe ing ngarep budaya ing Asia, amarga dikempalken karo galeri seni lan arsitektur mutakhir.

96.000 telusuran taunan

Kutha paling enom…

Mexico City

Salah sawijining kutha sing paling cepet berkembang ing indeks kita, Mexico City nduweni proporsi paling dhuwur saka wong enom ing mung liwat seprapat saka populasi. Thanks kanggo populasi nom-noman, kutha iki ana ing ngarep budaya kanthi pemandangan seni kontemporer sing berkembang lan sawetara hiburan malam sing paling sregep ing donya.

25.8% saka wong ing umur 15

Kutha paling apik kanggo restoran vegan…

Edinburgh

Yen sampeyan nggoleki pilihan vegan, ibukutha Skotlandia minangka kutha paling apik ing indeks kita kanthi meh 120 kanggo saben 100,000 wong. Edinburgh punika asal kanggo sawetara saka restoran vegan paling macem ing UK lan pamer nglereni-pinggiran masakan basis tanduran sing bakal please malah palates paling discerning.

118.9 saben 100,000 wong

Kutha paling apik kanggo pabrik bir…

Edinburgh

Edinburgh uga paling dhuwur kanggo pabrik bir saben 100,000 wong, dadi tujuan sing cocog kanggo para pecinta bir. Kutha iki dadi tuan rumah pirang-pirang festival bir ing saindhenging taun lan dadi papan kanggo akeh taprooms pabrik bir, supaya sampeyan ora bakal kantun kesempatan kanggo sampel sawetara saka bir paling macem lan eksperimen saka Edinburgh lan ngluwihi.

1.1 saben 100,000 wong

Kutha paling apik kanggo warung kopi mandiri…

Edinburgh

Njupuk papan paling dhuwur kanggo toko kopi independen saben 100,000 wong, Edinburgh minangka tujuan sing cocog kanggo para penggemar kopi. Kutha iki minangka papan kanggo atusan omah kopi artisan sing nyedhiyakake atmosfer sing nyenengake, pilihan brunch sing nyenengake lan mesthi sawetara kopi paling apik ing Inggris.

107.6 saben 100,000 wong

Kutha paling apik kanggo studio yoga…

Chicago

Yoga wis skyrocketed ing popularitas ing taun anyar, karo akeh wong nemokake keuntungan minangka alat kanggo nyuda stres. Dadi, yen sampeyan pengin santai lan santai sajrone lelungan, Chicago minangka tujuan sing cocog karo pemandangan kebugaran kutha sing nawakake proporsi studio yoga paling dhuwur ing indeks kita.

9.0 saben 100,000 wong

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Blog informatif. Matur nuwun kanggo nuduhake karo kita.. perusahaan kita nyedhiyakake nyewa mobil mewah ing New York, Florida, jersey anyar…pls maca blog paling anyar kita.

eTurboNews | TravelIndustry News