Rosewood Hotels & Resorts rawuh ing Naples, Florida

Pangembangan Anyar Tandha Proyek Perumahan Mandiri Kapindho Rosewood ing Wilayah kasebut, Makili Jejak Tuwuh Merek ing Pasar Florida 

HONG KONG, 12 Mei 2022 /PRNewswire/ — Hotel Rosewood & Resor® seneng ngumumake Rosewood Residences Naples, Rosewood Residences mandiri nomer loro ing Florida, kanthi dodolan bakal diwiwiti ing pungkasan taun 2022. Dumunung ing Teluk Meksiko ing Florida Kidul-kulon, unit omah mewah kasebut bakal menehi gaya urip sing santai lan dhuwur kanggo wong sing nggoleki. kanggo ngalami urip pesisir langsung ing jantung Naples. Kanthi luwih saka limang hektar lan meh limang atus kaki ing pinggir pantai, proyek iki mesthi bakal dadi alamat sing paling disenengi ing Naples. Dikembangake dening The Ronto Group lan perusahaan investasi real-estate Wheelock Street Capital, Rosewood Residences Naples gabung karo Rosewood Residences Lido Key, properti omah mandiri anyar sing dikembangake ing Sarasota.

"Rosewood Hotels & Resorts seneng dadi bagean saka pasar omah sing berkembang ing Naples, Florida," ujare Brad Berry, Wakil Presiden Global Residential Development ing Rosewood Hotel Group. "Rosewood Residences bangga nyedhiyakake penduduk kanthi gaya resort sing dipasangake karo pengalaman gaya urip mewah sing paling apik ing kelas. Liwat pangembangan Rosewood Residences Naples, kita ngarep-arep ngembangake koleksi omah-omahé ultra-mewah sing ana ing kutha-kutha dinamis lan tujuan resort.

Nggabungake urip ing pantai lan kemewahan dhuwur, Rosewood Residences Naples bakal gumunggung pemandangan segara sing nggumunake, fasilitas concierge sing luar biasa, lan penawaran layanan intuisi Rosewood. Kanthi kurang saka 50 unit lan ukuran njero ruangan rata-rata 5,300 kaki persegi saben unit lan 3-4 kamar turu, saben omah bakal kalebu entri lift pribadi, balkon sing wiyar, lemari lemari gedhe, lan pawon sing digawe khusus. Rosewood Residences Naples bakal mujudake swasana kaya klub penduduk sing nampilake pusat kebugaran, spa, lan fasilitas uap lan sauna. Warga enom bakal seneng kamar game interaktif nalika wong diwasa bisa sosialisasi utawa ngendhokke ing Lounge lan bar olahraga. Fasilitas ruangan kalebu rong kolam, saben duwe pilihan panganan lan omben-omben, siji spa sing digawe panas, lan cabana ing pinggir kolam.

"We are diajeni kanggo partner karo Rosewood kanggo nggawa produk omah unparalleled account kanggo alamat coveted ing jantung Naples,"Says Anthony Solomon, Owner The Ronto Group. "Kanthi dadi proyek Rosewood Residences mandiri sing nomer loro, kita yakin yen filosofi lan budaya layanan Rosewood's A Sense of Place bakal dadi pujian utama kanggo gaya urip Naples sing wis canggih lan santai."

"We are seneng nambah lokasi Rosewood Residences kapindho ing Florida ing situs pantai Naples sing ora bisa diganti iki," tambah Hunter Jones, Principal ing Wheelock Street Capital. "Wheelock seneng karo kemitraan sing saya tambah akeh karo Rosewood uga kelanjutan hubungan sing wis suwe karo The Ronto Group."

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

1 Komentar