Présidhèn Skal Asia Ditampi ing Face to Face ing Bangkok

Presiden Skal Asia Andrew J. Wood nampa chain - gambar duweni saka Skal Bangkok Club
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Kanthi lelungan antarane India lan Thailand mbukak lan karantina ora dibutuhake maneh kanggo wong sing wis divaksinasi kanthi lengkap, Presiden Skal Asia Andrew J. Wood (katon katelu ing sisih tengen ing foto) bebarengan karo Presiden Asia Past Jason Samuel (katon nomer telu ing sisih kiwa ing foto) loro-lorone. sugeng rawuh ing patemon pasuryan pisanan saka Klub Bangkok wiwit Maret taun iki.

Jason sing mabur saka Mumbai kanggo melu rapat kasebut njupuk kesempatan kanggo ngaturake rantai sing dikirim tangan atas jenenge Wilayah Asia menyang Presiden Andrew sing kapilih ing September 2021. Presentasi rantai sing ditundha COVID-XNUMX bubar ditindakake ing koktail jaringan Mei. acara, diatur dening Skal International Bangkok ing The Peninsula Hotel. Uga katon ing foto saka klub Bangkok, yaiku Direktur Acara Pichai Visutriratana (katon ing sisih kiwa ing foto), Presiden James Thurlby (deleng kiwa nomer loro ing foto), Sekretaris Michael Bamberg (katon nomer loro ing sisih tengen ing foto) lan John Neutze Bendahara (katon ing sisih tengen ing foto).

Skal minangka siji-sijine klompok internasional sing nggabungake kabeh cabang industri lelungan lan pariwisata.

Skal Internasional minangka organisasi profesional pimpinan pariwisata ing saindenging jagad. Didegaké ing 1934, Skal International minangka advokat pariwisata lan perdamaian global lan minangka asosiasi nirlaba. Skal ora mbedakake adhedhasar jinis, umur, ras, agama, utawa politik. Skal fokus ing nindakake bisnis lan jaringan bisnis ing perusahaan saka fellow profesional ing atmosfer kekancan. Klub pisanan didegaké ing 1932 ing Paris dening manajer lelungan, sawise tur pendhidhikan ing Skandinavia, kanthi akeh klub, Asosiasi kasebut banjur dibentuk rong taun sabanjure. Roti panggang Skal ningkatake Kebahagiaan, Kesehatan, Persahabatan, lan Umur Panjang.

Skal International dina iki duwe kira-kira 13,000 anggota ing 317 klub ing saindhenging 103 negara sing markas ing Sekretariat Umum ing Torremolinos, Spanyol.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar