Paling srengenge kanggo paling dhuwit: Paling murah tujuan sunshine

Paling srengenge kanggo paling dhuwit: Paling murah tujuan sunshine
Paling srengenge kanggo paling dhuwit: Paling murah tujuan sunshine
ditulis dening Harry Johnson

Srengenge rada apik kanggo kita kabeh, nanging ing ngendi kita bisa entuk srengenge paling akeh kanthi rega sing paling murah? 

Riset anyar wis dicethakaké Fresno, California iku salah siji saka tujuan paling murah kanggo Sunshine paling, karo Tetep ing srengenge biaya mung $9.80 jam. 

Ing sisih liya, 4 tujuan AS dijenengi ing 10 papan paling larang kanggo sinar matahari, kalebu Lahaina, Miami, Phoenix lan Las Vegas.

Panliten kasebut nganalisa pirang-pirang jam sinar matahari sing ditampa dening macem-macem tujuan liburan ing saindenging jagad saben dina bebarengan karo biaya rata-rata nginep ing saben tujuan kanggo mbukak negara sing paling murah kanggo dikunjungi kanthi sinar matahari sing paling akeh.

Ndhuwur 10 tujuan sinar matahari global sing paling murah

UrutanTujuanRata-rata Jam Sunshine TaunanRata-rata Jam Sunshine Saben dinaBiaya Rata-rata Kamar Hotel Double kanggo SewengiBiaya saben jam srengenge
1Tirana, Albania3,4529.5$ 56$ 5.88
2Denpasar, Bali3,1388.6$ 58$ 6.78
3Johannesburg, Afrika Kidul3,3349.1$ 73$ 8.02
4Bukares, Rumania3,0108.2$ 68$ 8.22
5Nicosia, Siprus3,64910.0$ 98$ 9.76
6Fresno, California3,73610.2$ 100$ 9.80
7Kairo, Mesir3,68210.1$ 103$ 10.22
8Rhodes, Yunani3,70410.1$ 110$ 10.82
9Panaji, Goa, India3,2869.0$ 99$ 11.00
10Phuket, Thailand3,4509.5$ 104$ 11.04

Tujuan paling murah kanggo ngunjungi kanggo sinar matahari yaiku Tirana, Albania kanthi biaya saben jam sinar matahari $5.88. Tirana uga minangka salah sawijining tujuan liburan sing paling cerah sing bisa dikunjungi, kanthi rata-rata 3,452 jam sinar matahari saben taun, padha karo 9.5 jam sinar matahari saben dina.

Tujuan sunshine paling murah nomer loro yaiku Denpasar, Bali kanthi biaya saben jam sinar matahari $6.78. Salah sawijining lokasi sing paling apik kanggo srengenge, kutha iki rata-rata 3,138 jam sinar matahari saben taun lan sekitar 8.6 jam sinar matahari saben dina.

Tujuan sunshine paling murah nomer telu yaiku Johannesburg, Afrika Kidul kanthi biaya saben jam sinar matahari $8.02. Kanthi cuaca apik ing saindhenging taun, Johannesburg minangka salah sawijining tujuan liburan sing paling cerah ing donya, narik jutaan turis saben taun amarga iklim, satwa, lan budaya. Johannesburg entuk udakara 3,334 jam sinar matahari saben taun, tegese rata-rata 9.1 jam sinar matahari saben dina.

Top 10 tujuan sinar matahari paling larang

UrutanTujuanRata-rata Jam Sunshine TaunanRata-rata Jam Sunshine Saben dinaBiaya Rata-rata Kamar Hotel Double kanggo SewengiBiaya saben jam srengenge
1Lahaina, Maui, Hawaii3,3859.3$ 887$ 95.62
2Miami, Florida3,2138.8$ 370$ 42.05
3Belle Mare, Mauritius2,5657.0$ 286$ 40.71
4Monako, Monako3,3089.1$ 359$ 39.65
5Tulum, Meksiko3,1318.6$ 334$ 38.88
6Phoenix, Arizona3,91910.7$ 339$ 31.57
7Seville, Spanyol3,4339.4$ 274$ 29.12
8Ibiza, Spanyol3,5459.7$ 274$ 28.20
9Las Vegas, Nevada3,89110.7$ 296$ 27.73
10Valencia, Spanyol3,4479.4$ 251$ 26.56

Tujuan sinar matahari sing paling larang ing saindenging jagad yaiku Lahaina, Maui, Hawaii kanthi biaya saben jam srengenge $95.62.

Hotspot turis ndadekake resor pantai populer ing pulo kasebut lan minangka pusat sajarah lan budaya Maui. Lahaina nyumurupi udakara 3,385 jam srengenge ing setaun, padha karo 9.3 jam srengenge saben dina.

Tujuan sinar matahari paling larang nomer loro yaiku Miami, Florida kanthi biaya saben jam sinar matahari $42.05. Salah sawijining kutha paling apik kanggo liburan pantai, Miami minangka tujuan wisata sing populer ing antarane lelungan saka AS lan ing saindenging jagad. Kutha iki nampa udakara 3,213 jam sinar matahari saben taun, mula rata-rata 8.8 jam sinar matahari saben dina.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar