Sandals Resorts Nggawe Karyawane Pahlawan

gambar duweni saka Sandals Foundation
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Saben taun, Sandal Resor menehi karyawan kesempatan kanggo propose sustainable pembangunan masyarakat proyèk sing bakal didhukung dening Yayasan Sandal (lengen filantropi Sandals Resorts International).

Kanggo Jeremy Chetram, siswa kepungkur sing bangga ing Sekolah Menengah Kristen St. John (SJCSS), iki minangka kesempatan kanggo ngrebut kesempatan kanggo nyiapake almamater karo laboratorium audio-visual sing mentas darmabakti, nambah lingkungan sinau kanggo guru lan murid padha.

Chetram diilhami kanggo ndandani kelas dadi laboratorium audio-visual sing dibayangake. Fasilitas ing SJCSS sing bubar dianyari kalebu panyedhiya meja lan kursi anyar, unit AC sing hemat energi, pengecatan, karya listrik, lan perbaikan kosmetik kanggo kamar, kanthi total regane EC $20,000.

Nalika nuduhake karo siswa ing upacara serah terima jabatan, Chetram ngomong babagan bangga sekolah: "Saben aku duwe kesempatan ngomong babagan sekolah, aku rumangsa bangga. Sampeyan ngerti, sawetara wong bisa ngritik sampeyan lan ujar, 'Sampeyan saka sekolah negara,' nanging aja nganti ngganggu sampeyan. Sekolah iki wis ngasilake akeh bakat sing apik banget sing ana ing saindenging jagad nyekel macem-macem posisi. Aku pengin sampeyan ngrasa bangga karo institusi sing dadi bagéan saka, lan mulane nalika ana kesempatan kanggo nindakake soko kanggo sekolah, aku njupuk, lan ngubungi sekolah, lan nemokake apa sing perlu.

Inspirasi lan tumindak sing diiringi katon minangka kasus wektu ilahi, kaya sing diwenehake dening kepala sekolah, Nerine Augustine, sing nuduhake: "Mbalik ing 2019, ing rencana pangembangan sekolah 5 taun, salah sawijining kegiatan sing pengin ditindakake yaiku nggawe lab audio-visual ing sekolah kita. Iki diarahake kanggo nyedhiyakake kesempatan pendidikan sing paling apik kanggo para siswa, sing kalebu infus teknologi menyang wulangan lan sinau. Dadi ing 2020 nalika Chetram tekan, kita ngerti target iki bisa digayuh.

“Sapunika, ing dinten punika kita sedaya ngaturaken puji syukur dhumateng Gusti Ingkang Maha Agung ingkang sampun paring rahmat dhateng sekolah kita. Atas jenenge staf lan siswa saka Sekolah Menengah Kristen St.

"Amarga pandemi COVID-19, proyek kasebut mandheg sawetara wektu. Senadyan tantangan, kita pungkasanipun ing kene ing kamar audio-visual sing mentas dianyari.

"Kita bakal ngormati bantuan sing diwenehake dening Yayasan Sandal."

"Kasabaran lan dedikasi sing ditampilake ing aktualisasi proyek iki pantes diapresiasi. Muga-muga berkah saka Gusti Allah marang organisasi sampeyan. Matur nuwun! Matur nuwun! Matur nuwun!”

Ing penutup, Chetram terus menehi motivasi marang para siswa, kanthi ujar: "Nganti saiki, nilai-nilai sing dakkarepake saka sekolah iki, saka bakti esuk, motivasi lan rasa hormat sing diwulangake - aku wis nindakake ing karya. urip. Sanajan kahanan sampeyan ora ngidini sampeyan nindakake apa-apa, tetep semangat kanggo nindakake luwih akeh.

"Nalika aku metu saka sekolah, aku wiwit kerja, lan wong tuwaku ora duwe sumber finansial kanggo nerusake sekolah. Nanging, aku tetep kerja lan terus ngupayakake kesempatan pendhidhikan, lan aku bangga ujar ing taun 2020, aku wis ngrampungake Master ing Administrasi Bisnis ing Universitas St. George, lan sajrone 3 taun kepungkur aku dadi Manajer Pengalaman Tamu ing Sandal Grenada Resort. Preduli saka break sing aku wis, Aku tekun.

"Lab iki duweke sampeyan, gunakake kanthi lengkap. Bangga lan terus nganggo seragam kanthi bangga. Aku seneng banget nindakake kaya iki kanggo institusi sing asor, lan aku bakal terus menehi dhukungan.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar