Pemulihan lelungan internasional lengkap samesthine ing taun 2025

Pemulihan lelungan internasional lengkap samesthine ing taun 2025
Pemulihan lelungan internasional lengkap samesthine ing taun 2025
ditulis dening Harry Johnson

Mangkat internasional bakal tekan 68% saka tingkat pra-COVID-19 sacara global ing 2022 lan samesthine bakal nambah dadi 82% ing 2023 lan 97% ing 2024, sadurunge pulih kanthi lengkap ing 2025 ing 101% saka tingkat 2019, kanthi proyeksi 1.5 milyar mangkat internasional.

Nanging, lintasan pemulihan ing keberangkatan internasional ora linier ing wilayah utawa negara.

Lelungan internasional saka Amerika Utara wis nuduhake perbaikan ing taun 2021 amarga budhal internasional mundhak 15% saben taun. Ing USA wungu dadi pasar lelungan metu paling gedhe ing donya ing taun 2021. Ing taun 2022, budhal metu saka Amerika Utara dijangkepi tekan 69% saka tingkat 2019, sadurunge pulih kanthi lengkap ing taun 2024, ing 102% saka tingkat 2019, sadurunge wilayah liyane.

Departure internasional saka negara-negara Eropa samesthine bakal tekan 69% saka angka 2019 ing 2022. Nalika kapercayan lelungan dibangun maneh, pasar intra-Eropa bakal entuk manfaat, didorong dening preferensi kanggo lelungan jarak cendhak.

Nanging, pemulihan perjalanan kudu padu karo inflasi, mundhake biaya urip, lan perang ing Ukraina. Ing taun 2025, budhal internasional dijangkepi 98% saka tingkat 2019. Sacara geografis, perang durung nyebar ngluwihi wates Ukrainia. Nanging, Rusia minangka pasar lelungan metu nomer lima paling gedhe ing donya ing taun 2019, dene Ukraina dadi nomer rolas. Maju, lelungan metu sing diwatesi saka negara kasebut bakal ngalangi pemulihan pariwisata Eropa.

Asia-Pasifik samesthine bakal ketinggalan babagan pemulihan. Mangkat metu saka wilayah kasebut mung bakal tekan 67% saka tingkat 2019 ing taun 2022, amarga penghapusan larangan lelungan sing luwih alon, lan kecenderungan kanggo mbatesi larangan domestik sajrone wabah COVID-19. Sawise pasar lelungan metu paling gedhe ing wilayah lan ing donya, China ora nuduhake tandha-tandha ngendhaleni langkah-langkah tapel wates sing ketat ing wektu sing cendhak. Ing taun 2021, budhal internasional saka China mung 2% saka tingkat 2019.

Nalika lelungan internasional global bakal pulih menyang tingkat pra-pandemi ing taun 2025, panjaluk pariwisata bisa uga beda. Saka rong taun lelungan sing winates banget, sawetara owah-owahan jangka panjang lan tren jangka pendek wis muncul. Konsumen saiki luwih seneng ngupayakake pengalaman asli, nuntut penawaran lelungan sing dipersonalisasi, nyampur bisnis lan lelungan luang, lan luwih eling babagan dampak lingkungan sakabèhé.

Isih adoh dalan kanggo nggayuh kahanan normal. Nanging, potensial pemulihan lengkap paling anyar ing taun 2025 menehi alesan sing apik kanggo industri lelungan lan pariwisata optimistis kanggo masa depan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar