Jamaika nampani "Hot Ones Caribbean"

gambar duweni saka Jamaica Tourist Board
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Jamaika Tourist Board bakal nampani TEMPO Networks kanggo Jamaika taun iki kanggo gawé mangsa kapindho saka Hot Ones Karibia, versi Karibia saka seri web wawancara populer Complex Networks, Hot Ones. Kanthi luwih saka 1 milyar tampilan, TEMPO bakal nampilake selebriti Jamaika top, saus lada panas lan campuran macem-macem bakat Jamaika ing macem-macem sektor kalebu seni, olahraga, kuliner, bisnis lan pamrentah.

"Kita bungah banget bisa kerja sama karo TEMPO kanggo seri iki saka 14 episode saka Hot Ones Caribbean saka Jamaika," ujare Donovan White, Direktur Pariwisata, Dewan Wisatawan Jamaika. "Babagan saka misi promosi merek Jamaika yaiku nyorot faktor sing mbedakake pulo kasebut saka tujuan liyane ing saindenging jagad kayata masakan lan rempah-rempah lokal, mula kemitraan karo TEMPO bakal mbantu kita nindakake iki. Kajaba iku, kanthi 2022 minangka Ulang Tahun Kamardikan kaping 60, kita seneng banget dadi fokus musim 2 acara iki.

TEMPO ngrancang kanggo nampilake budaya Jamaika

Kanthi kemitraan karo Jamaika Tourist Board kanggo Musim 2, TEMPO bakal nyorot pengaruh kuliner, budaya, lan selebriti sing paling apik ing pulo kasebut ing saindenging jagad.

"Saka musik nganti olahraga nganti masakan lan tujuan sing nggumunake, Jamaika pancen luar biasa ing pirang-pirang cara lan dadi Pulo Karibia pisanan sing diluncurake TEMPO Networks, mula banget nyenengake kanggo ngasilake musim 2 saka Hot Ones Caribbean ing 'irie. ' pulo Jamaika," ujare Frederick A. Morton, Jr., Pendiri, Ketua & CEO, TEMPO Networks.

Pengumuman lan nganyari liyane bakal dituduhake nalika Hot Ones Caribbean Season 2 wiwit syuting ing Jamaika.

Badan Pariwisata Jamaika (JTB), didegaké ing taun 1955, minangka lembaga pariwisata nasional Jamaika sing adhedhasar ing ibukutha Kingston. Kantor JTB uga dumunung ing Montego Bay, Miami, Toronto lan London. Kantor perwakilan dumunung ing Berlin, Barcelona, ​​​​Roma, Amsterdam, Mumbai, Tokyo, lan Paris.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Niekada nemaniau, kad galiu Buti tokia turtinga po kanggo, kai bandžiau susitvarkyti ir pasirūpinti Savo šeima, žaidžiau loterijoje, nang niekada nepasisekė laimėti, kol nepamačiau komentarų internete, kaip jis padėjo Laimi daug žmonių, po minangka juo netikėjau, nang vis tiek pabandžiau, parašiau senggol žinutę el. paštu po kelių valandų jis atsakė, todėl pasakiau, ko noriu, jis wong patikino sėkmę. jis Taip pat pasakė wong, Ka turėčiau daryti, ir minangka padariau viską, ko jis panjarwa manęs prašė, po kelių valandų jis Dave wong laimingus skaičius ir parodė, kur žaisti, todėl minangka padariau Taip, kaip buvo nurodyta, mano didžiausiai nuostabai laimėjau, € 15 000 000 mln. Esu turtingas ir laimingas, ačiū kunigui salamiui Us pagalbą, dadi tavęs esu niekas. Yen jums reikia jo pagalbos, kad laimėtumėte, galite susisiekti su juo el. paštu purenaturalhealer@gmail.com ir Tampilan +2348143757229