27 tiwas, skor tatu ing kobongan gedhe ing New Delhi

27 tiwas, skor tatu ing kobongan gedhe ing New Delhi
27 tiwas, skor tatu ing kobongan gedhe ing New Delhi
ditulis dening Harry Johnson

Kobongan gedhe ing bangunan komersial papat lantai ing ibukutha India, New Delhi, ing wayah sore ing dina Jumuah, nyebabake puluhan wong ing njero.

Paling ora ana 27 wong sing tiwas, lan puluhan padha tatu ing inferno sing diwiwiti ing lantai siji bangunan kasebut, sing ana kantor kamera keamanan lan perusahaan manufaktur router, miturut pejabat lokal.

"Jumlah total sing mati ana 27. Operasi telusuran aktif," ujare pejabat pemadam kebakaran.

Miturut wakil kepala petugas pemadam kebakaran saka New Delhi layanan geni, wong kepepet wis mlumpat saka bangunan kobong kanggo nylametake nyawane.

"Swara 35 wong sing tatu, kalebu sing mlumpat saka bangunan kasebut," ujare pejabat kasebut.

Kira-kira 60 nganti 70 wong wis ditulungi, ujare polisi, luwih saka 40 wong sing lara lara wis digawa menyang rumah sakit lokal.

Lantai katelu bangunan kasebut durung digoleki lan luwih akeh mayit sing bakal ditemokake, ujare layanan kebakaran Delhi.

Perdana Menteri Narendra Modi ujar manawa dheweke sedhih banget amarga tiwas.

Kebakaran umum ing India, ing ngendi hukum bangunan lan norma keamanan asring diabaikan dening tukang bangunan, warga lan pejabat sing korupsi.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar