Saudia Cargo lan Cainiao kemitraan solidify

Sukses perjanjian kerjasama taun kepungkur karo Cainiao Network, lengen logistik Alibaba Group wis ngaktifake Saudia Cargo kanggo entuk wutah sing signifikan ing pengiriman e-commerce taun iki. Persetujuan kasebut nggawe 'jembatan langit' sing berkembang ing antarane Asia lan Eropa, ngidini Saudia Cargo entuk manfaat saka kesempatan sing muncul saka pasar e-commerce global sing saya akeh.

Cainiao gabung karo program penerbangan Saudia Cargo ing Maret 2021, ngubungake Hong Kong SAR menyang Liege Belgium, liwat hub Riyadh Saudia Cargo, kanthi 12 penerbangan saben minggu. Penerbangan kargo mbisakake Riyadh dadi model hub distribusi efektif ing Timur Tengah amarga kemitraan sing kuat sing digawe perusahaan karo pemain lokal.

Vikram Vohra, Direktur Regional Saudia Cargo - Asia Pasifik: "Persetujuan kasebut ngidini kita entuk manfaat saka akses menyang platform e-commerce Alibaba amarga blanja online terus mundhak, sebagian didorong dening pandemi Covid-19. Kemitraan karo Cainiao, sing nawakake layanan logistik kanggo luwih saka 200 negara, punika pusat strategi wutah kanggo dasawarsa iki lan nyetel cithakan kanggo perjanjian kerjasama mangsa. Cainiao wis dadi mitra sing dipercaya lan dihargai.

Dandy Zhang, Direktur Komersial Global Line Haul, bisnis Lintas-wates Cainiao: "Minangka perusahaan logistik cerdas global, Cainiao terus-terusan ningkatake layanan logistik lan efisiensi kanggo nyukupi permintaan e-commerce ing Eropa lan Timur Tengah. Kemitraan karo Saudia Cargo wis apik, lan kita ngarep-arep bisa nguatake kerjasama ing jangka panjang.

Saudia Cargo wis nambah jumlah penerbangan kargo sing dioperasikake menyang tujuan ing Timur Tengah, Afrika, Asia, Eropa lan Amerika Utara sajrone sawetara taun kepungkur kanggo mesthekake yen terus nyukupi permintaan e-commerce sing terus meningkat lan ngirimake Arab Saudi. Strategi Vision 2030 kanggo wutah.

Perusahaan kasebut nambah kapasitas angkut wiwit taun kepungkur, nambah lan mung nambah kapasitas ruang lan tonase kanggo ngangkut barang e-commerce ing rute sing beda-beda, sing diurus dening personel terlatih sing njamin pangiriman paling aman. Jumlah penerbangan saka pasar Hong Kong tansaya luwih saka 30% mung.

Pandemi kasebut nyritakake kabutuhan layanan kargo sing penting amarga sektor e-commerce ngalami kenaikan dramatis sajrone pandemi, kanthi ramalan mundhak 19% ing saindenging jagad babagan pendapatan e-commerce ing antarane wektu sadurunge lan pasca COVID-19 ing 2020. Saudia Kargo ngumumake sawetara langkah kanggo njamin kesinambungan operasi lan kenaikan penerbangan kasebut minangka bagean saka layanan karo Cainiao.

Iki ndadékaké ora mung kemitraan sing luwih kuwat lan luwih puas, nanging uga mbantu nampilake efektifitas Saudia Cargo karo mitra ing saindenging jagad, njamin pangiriman tepat wektu. Kepuasan Cainiao karo operasi Saudia Cargo, sajrone taun kepungkur lan sanajan ana perjuangan pandemi, wis mbuktekake Saudia Cargo dadi mitra sing dipercaya lan sukses.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar