Marriott Vacations Worldwide mbayar deviden

Marriott Vacations Worldwide Corporation mbayar 0.62 $ deviden saben bagen pungkasan lan pengasil deviden tahunan 9 $. Dividen kasebut kudu dibayar ing utawa sekitar tanggal 2022 Juni 26, marang pemegang saham sing duwe rekor ing penutupan bisnis tanggal 2022 Mei XNUMX.

Marriott Vacations Worldwide Corporation minangka perusahaan liburan global terkemuka sing nawakake kepemilikan, ijol-ijolan, sewa lan manajemen resort lan properti, bebarengan karo bisnis, produk lan layanan sing gegandhengan.

Perusahaan duwe luwih saka 120 resort kepemilikan liburan lan udakara 700,000 kulawarga pemilik ing portofolio macem-macem sing kalebu sawetara merek kepemilikan liburan sing paling apik.

Perusahaan uga ngoperasikake jaringan ijol-ijolan lan program keanggotaan sing dumadi saka meh 3,200 resort afiliasi ing luwih saka 90 negara, uga nyedhiyakake layanan manajemen kanggo resort lan properti penginapan liyane.

Minangka pimpinan lan inovator ing industri liburan, Perusahaan njunjung standar sing paling dhuwur kanggo nglayani para pelanggan, investor lan mitra nalika njaga hubungan eksklusif lan jangka panjang karo Marriott International, Inc. lan Hyatt Hotels Corporation kanggo pangembangan, dodolan lan marketing produk lan layanan kepemilikan vacation.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar