Healdsburg Wine & Food Experience nampilake sing paling apik ing Sonoma County

Dumunung ing jantung negara anggur California, Healdsburg Wine & Food Experience bakal dadi prayaan telung dina sing nampilake sing paling apik ing Sonoma County lan panganan lan anggur sing misuwur ing donya. Festival kasebut bakal nampilake produsen wilayah kasebut - petani, petani, pembuat anggur, lan koki - bebarengan karo anggur sing diakoni sacara global saka wilayah anggur paling gedhe ing donya, amarga kepengin nyorot keragaman kuliner sing sregep, praktik pertanian sing lestari lan hubungan sing jero karo pertanian sing Sonoma nawakake.

Acara akhir minggu bakal kalebu ngicipi anggur khusus lan diskusi seminar, barbecue, nedha awan sing luar biasa, demonstrasi koki selebriti, lan Grand Tasting sing akeh, uga konser musik negara ruangan langsung sing nampilake The Band Perry. Acara kasebut bakal ditindakake Muga 20-22 ing Healdsburg, kutha cilik lan sambutan sing wis ditetepake dhewe ing taun anyar minangka panggonan pangan lan anggur ndhuwur nasional.

Koki bintang lokal sing melu acara kasebut kalebu, Duskie Estes saka Farm to Pantry, Douglas Keane saka Healdsburg Bar & Grill, tim kuliner sing duwe bakat ing Kyle Connaughton's Single Thread "lan Dustin Valette saka The Matheson and Valette. Antarane akeh koki bintang global acara kasebut yaiku bintang Food Network Maneet Chauhan, koki / pemilik Los Angeles Ray Garcia, pemenang "Koki Teratas" Stephanie Izard, koki favorit Nyesha Arrington, bintang Jaringan Makanan populer Tim Love, lan Justin Chapple saka Food & Wine. . Tamu uga bakal manja dening ditresnani kuliner saka Domenica Catelli, Crista Luedtke, Jesse Mallgren, Lee Ann Wong lan liyane!

Acara bakal dianakake ing saindhenging Healdsburg, kalebu ing The Matheson, Montage Healdsburg, lan The Madrona, bebarengan karo pabrik anggur kalebu Kendall-Jackson Estate and Gardens, Jordan Winery Estate, Rodney Strong Vineyards, Dutton Ranch, Stonestreet Estate Vineyards, lan liya-liyane.

Akhir minggu iki dikonsep kanggo ngrameke munculé Healdsburg minangka tujuan epikurean lan mbayar pajeg kanggo warisan Sonoma County minangka model pusat pertanian lan kelestarian. "Tujuan kita karo festival iki yaiku nyorot keragaman kuliner sing sregep, anggur sing apik tenan lan praktik pertanian sing lestari saka Sonoma sing ana gandhengane karo jagad liyane," ujare Steve Dveris, CEO SD Media Productions, produser acara kasebut. "Kita seneng banget kanggo nampilake sesambungan sing jero karo tetanèn ing saindhenging Sonoma County - produsen sejati ing mburi sihir tujuan kasebut. Kita ngajak para penyayang anggur lan panganan kanggo njelajah lan nyipta kanthi luwih ngerti babagan asale panganan lan anggur nalika ketemu karo kulawargane sing ngatur tanah sing nyedhiyakake karunia sing luar biasa iki, tambah Karissa Kruse, Presiden Sonoma County Winegrowers, sing dadi instrumental. ing conceiving acara, lan asosiasi minangka partner pendiri acara.

Mesthine, anggur lan panganan mung minangka bagean saka persamaan. Acara kasebut uga ngrayakake lan ndhukung masyarakat lokal. Konser musik negara sing dianakake ing Rodney Strong Vineyards ana ing wayah sore entuk manfaat saka Sonoma County Grape Growers Foundation, sing misi kanggo ngumpulake dana sing ndhukung kesehatan, omah sing terjangkau, pangembangan tenaga kerja lan sumber daya liyane sing ningkatake buruh kebon anggur lan petani lan kulawargane. Lan barbecue ana afternoon karo penghargaan-menang BBQ Chef Matt Horn bakal entuk manfaat saka Future Petani Amerika liwat dana beasiswa khusus sing bakal digawe kanggo siswa lokal sing pengin nguber karir ing tani.

Pengalaman Anggur & Pangan Healdsburg duwe dhaptar mitra kabeh bintang. Kendall Jackson Wines, Stonestreet Estate Vineyards, Ford PRO, Alaska Airlines, Food & Wine, Travel + Leisure kabeh sponsor acara bebarengan karo Sonoma County Winegrowers.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar