Karibia gabung karo kampanye Airbnb Live and Work Anywhere

Amarga keluwesan dadi bagean permanen saka akeh budaya perusahaan, Airbnb pengin nggampangake para pekerja kanggo njupuk kauntungan saka keluwesan sing anyar. Kanthi luwih saka 6 yuta dhaptar ing saindenging jagad, platform kasebut ngluncurake program "Live and Work Anywhere" Kamis kepungkur, inisiatif sing terus-terusan kanggo terus kerja bareng karo pamrentah lan DMO kanggo nggawe toko siji-mandeg kanggo para pekerja jarak jauh, lan nyengkuyung supaya nyoba anyar. lokasi kanggo bisa, nalika mbantu kanggo revive pariwisata lan nyedhiyani support ekonomi kanggo masyarakat sawise taun Watesan travel.

Kanggo wilayah Karibia, Airbnb nemokake yen:

Bagean bengi sing dipesen kanggo tetep jangka panjang ing Q1 2022 meh tikel kaping pindho dibandhingake karo periode sing padha ing 2019. 

Ing Q1 2019, meh 6% kabeh pesenan kanggo tetep jangka panjang, dene ing Q1 2022 persentase iki meh 10%.

Jumlah bengi sing dipesen kanggo nginep jangka panjang tikel kaping telu ing Q1'22 dibandhingake Q1'19.

Kanthi ujar kasebut, Airbnb lan Organisasi Pariwisata Karibia (CTO) wis kerja sama kanggo promosi Karibia minangka tujuan sing layak kanggo manggon lan kerja ing endi wae, liwat peluncuran kampanye "Work from the Caribbean". Kampanye iki dirancang kanggo nyorot lan promosi macem-macem tujuan liwat kaca kebangkrutan sing nyedhiyakake informasi babagan visa nomad digital kanggo saben negara, lan uga nyorot pilihan Airbnb sing paling apik kanggo tetep lan bisa digunakake. Kaca kebangkrutan promosi iki bakal unik kanggo wong liya ing saindenging jagad lan bakal nyorot 16 tujuan sing melu ing ngisor iki minangka pilihan kanggo Digital Nomads: Anguilla, Antigua & Barbuda, Barbados, Belize, British Virgin Islands, Cayman Islands, Dominika, Guyana, Martinique, Montserrat, St. Eustatius, St Kitts, St Lucia, St Maarten, Trinidad.

"Pemulihan pariwisata Karibia sing terus-terusan didorong dening inovasi lan kekarepan kanggo ngrebut kesempatan, kayata mundhake nomad digital lan pangembangan program long stay kanggo macem-macem pengalaman pengunjung ing wilayah kasebut. CTO seneng yen Airbnb wis ngidentifikasi Karibia minangka salah sawijining sing bakal ditonjolake ing program Live and Work Anywhere global, lan kanthi nindakake iki, ndhukung sukses terus wilayah kasebut. "- Faye Gill, Direktur CTO, Layanan Keanggotaan.

"Airbnb bangga bisa kerja bareng maneh karo CTO supaya bisa terus promosi macem-macem tujuan ing Karibia supaya wong bisa kerja lan lelungan. Kampanye iki minangka upaya gabungan anyar sing bakal terus mbantu promosi wilayah sing apik banget. – Manajer Kebijakan Airbnb kanggo Amerika Tengah lan Karibia Carlos Muñoz .

Kemitraan iki minangka salah siji saka akeh inisiatif ing program CTO sing terus-terusan kanggo mbantu para anggotane mbangun maneh pariwisata lan madhangi program nomad digital ing tujuane.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar