Delegasi Bahamas Ketemu karo Pejabat Pariwisata Top ing Meksiko

gambar duweni saka Bahamas Kamentrian Pariwisata
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Senator Hon. Randy Rolle, Konsultan ing kantor Wakil Perdana Menteri, Hubungan Global lan Penasihat Senior kanggo Wakil Perdana Menteri lan Menteri, Kementerian Pariwisata, Investasi & Penerbangan Bahama (BMOTIA), bakal mimpin delegasi pariwisata menyang Meksiko ing upaya kanggo nguatake. rawuh ing Bahamas. Ing trip limang dina, 16 -20 Mei, bakal kalebu rapat-rapat ing telung kutha utama Mexican: Mexico City, ibukutha; Guadalajara; lan Monterrey, kabeh duwe sambungan langsung, telung penerbangan saben minggu, liwat Panama kanggo Nassau ing Copa Airlines.

Uga melu rapat-rapat bakal dadi wakil saka pemangku kepentingan pariwisata Bahama kalebu Margaritaville ing Sea Paradise Cruises; hotel lan resort utama ing Bahama, yaiku Atlantis Paradise Island Bahama; RIU Palace Paradise Island; Sandal Resorts; Viva Wyndham Fortuna Beach; Warwick Paradise Island Resort; lan mitra maskapai saka Copa Airlines lan American Airlines.

Sen. Rolle ngandika, "Kita pengin nuduhake pengalaman apik lan unparalleled nunggu turis Mexican ing 16 tujuan utama ing Nusantara kita 700 pulo lan 2000 cays lan bebarengan ningkataké apa iku tetep luwih apik ing Bahamas."

Pungkasan taun, meh 4,000 wong Meksiko ngunjungi Bahama kanthi kira-kira $ 10 yuta plus. 

Sadurunge pandhemen, pengunjung saka Meksiko rata-rata antarane 6,000 - 8,000 saben taun, ngasilake $ 15 yuta.

Meksiko minangka negara paling padhet nomer 10 miturut wilayah lan ekonomi paling gedhe nomer 15 ing donya miturut produk domestik bruto nominal (PDB) lan PDB per kapita.

Nambahake Senator Rolle: "Lelungan Meksiko tansah kadhaptar ing antarane telung negara paling dhuwur ing Amerika Latin kanthi pengunjung paling akeh ing Bahamas. Sajrone pandhemen, kita weruh tekane lan tetep mundhak, lan kita diwanti-wanti dening tren iki lan apa sing wis kita deleng sajrone sawetara taun kepungkur. Kita ora mangu manawa jumlah turis Meksiko bisa lan bakal saya tambah akeh.

Kapuloan Bahama nawakake pengalaman unik kanggo kabeh wong, saka preian kulawarga karo taman banyu biasa, bulan madu lan pengalaman romantis, fishing, golf, rapat-rapat perusahaan lan lelungan insentif ing resorts kelas donya lan hotel butik eksklusif sing bisa digayuh dening penerbangan biasa, yacht utawa pesawat pribadi.

Kajaba saka Copa Airlines, lelungan bisa kanthi gampang lelungan menyang Kepulauan Bahamas saka telung kutha utama Mexico City, Guadalajara lan Monterrey kanthi penerbangan liwat American Airlines, Delta Airlines lan United Airlines sing nyambung liwat bandara paling penting ing Amerika Serikat menyang pulo ing Bahama kayata: Nassau (NAS), Freeport (FPO), The Exumas (GGT), Eleuthera (NLH), Marsh Harbour (MHH), antarane pulo liyane.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan cara lelungan menyang Bahamas, bukak Bahamas.com/travelupdates

Babagan Bahama

Kanthi luwih saka 700 pulo lan cays, lan 16 tujuan pulo unik, dumunung ing Bahama mung 80.4 km saka pesisir Florida, nawakake plesiran gampang sing transports lelungan metu saka tumindake saben dina. Kapuloan Bahamas gumunggung fishing, nyilem, numpak prau exhilarating lan ewu mil saka banyu paling biasa lan pesisir ing bumi sing nunggu kulawargané, pasangan lan petualang. Jelajahi kabeh sing ditawakake pulo kasebut ing bahamas.com/es utawa ing Twitter, Facebook, YouTube utawa Instagram kanggo ndeleng kenapa… Luwih apik ing Bahamas!

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar