Rihanna ing Barbados karo Baby Bump lan Bikini

gambar duweni saka @gabgonbad, twitter
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Rihanna lagi ing trimester katelu meteng lan golek wektu kanggo ngendhokke bali ngarep ing Barbados bubar sadurunge bali menyang Los Angeles, California.

Dheweke katon sumunar bikini sequined sparkly ngisor bump bayi cukup ketok ing pantai ing negara asal. Temenan tresna sequins, Rihanna wis kesawang ing bikini sequined ijo lan bikini abang lan oranye.

Rihanna ngomong karo Refinery29 ing awal taun iki babagan carane dheweke kanthi sengaja pengin nemtokake maneh gaya maternity, kanthi ujar: "Saiki aku pancene pengin nggawe ide babagan seksi. Nalika wanita ngandhut, masyarakat cenderung nggawe kaya sampeyan ndhelikake, ndhelikake seksi, lan sampeyan ora seksi saiki [nanging] sampeyan bakal bali maneh, lan aku ora ngandel ing omong kosong kasebut.

"Dadi aku nyoba barang sing aku ora duwe kapercayan kanggo nyoba sadurunge ngandhut."

"Sing strappiest, paling tipis, lan liyane cut-outs sing luwih apik kanggo kula."

Kapan Rihanna lan pacare Rocky bali menyang Los Angeles, Rocky dicekel ing Bandara LAX amarga nyerang nganggo senjata agawe sing ana hubungane karo penembakan November 2021. Miturut sumber Hiburan Tonight, saperangan ora weruh iki teka lan padha rampung blindsided nalika rawuh ing bandara.

Sumber ET njlentrehake: "Rihanna nggawe titik kanggo navigasi sisih umum babagan meteng kanthi syarat dhewe lan saiki dumadakan ora bisa dikendhaleni. Drama iki minangka perkara pungkasan sing dibutuhake Rihanna saiki. Dheweke kepengin dadi lembut, santai, lan fokus 100 persen marang bayine - ora stres!

Rocky dituduh nyedhaki wong sing dikenal ing dalan sadurunge nembak pirang-pirang tembakan ing November 2021. Omahe ing Los Angeles bubar katon karo truk U-Haul ing dalan. Omah iki digeret polisi sawise teka ing omah kasebut kanggo menehi surat perintah penggeledahan lan nggunakake ram kanggo nembus gerbang ngarep.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar