Masa Depan Perjalanan Bisnis

Saklawasé 2,500 wis ndhaptar konferensi virtual tahunan Cvent taun iki, sing nglumpukake para panuku lan pemasok ing industri perjalanan global kanggo dina pendhidhikan lan jaringan. Cvent minangka panyedhiya teknologi rapat, acara, lelungan lan perhotelan, lan dadi tuan rumah Puncak Perjalanan taunan ing dina Selasa, 24 Mei.

Acara virtual gratis kasebut bakal dianakake ing Cvent Attendee Hub, kanthi para peserta uga diundang kanggo rawuh ing resepsi jaringan pribadi ing London lan New York City tanggal 23 lan 24 Mei. Ditutake kanggo kabutuhan para panuku lan manajer lelungan, perusahaan manajemen perjalanan (TMC), lan pengusaha hotel, acara taun iki bakal menehi kesempatan kanggo para rawuh kanggo ngrungokake saka sawetara pimpinan industri lan ahli nalika ngrembug babagan kahanan lelungan saiki lan kepiye industri. nggambar dalan maju amarga pemulihan pandemi terus.

Panel pakar lelungan lan eksekutif bakal judhul utama Summit taun iki, nawakake akeh wawasan babagan tren utama sing nyurung ekosistem perjalanan bisnis. Intine pambuka bakal nampilake: 

               · Chip Rogers, Presiden & CEO saka American Hotel & Lodging Association (AHLA)

               · Peter Caputo, Kepala Sekolah lan Pimpinan Subsektor Perhotelan AS, Deloitte

               · Patrick Mendes, Group Chief Commercial Officer ing Accor

               · Richard Eades, Pimpinan Kategori Global (Travel & Rapat) ing BP 

Saliyane nyediakake resepsi jaringan virtual interaktif tanggal 24 Mei, Cvent uga bakal dadi tuan rumah rong acara jaringan pribadi kanggo menehi kesempatan kanggo profesional industri kanggo nerusake obrolan adhep-adhepan. Resepsi jaringan pra-acara London bakal dianakake ing Sofitel London St. James, Senin, 23 Mei, saka 5:00 pm - 7:30 pm GMT, nalika diskusi lan perayaan sawise acara bakal ditindakake ing Arlo NoMad ing New York City dina Selasa, 24 Mei, saka 4:00 pm - 6:30 pm ET. 

"Kita seneng banget dadi tuan rumah Cvent Travel Summit kaping pindho. Kanthi lelungan bisnis lan terus berkembang, penting banget yen kita terus menehi wawasan anyar, praktik paling apik, lan ruang kanggo profesional lelungan lan perhotelan kanggo melu lan sinau saka sing paling apik, lan kita bangga bisa mimpin obrolan. karo acara puncak virtual lan jaringan pribadi, "ujare Wakil Presiden Senior Penjualan, Anil Punyapu. "Rong setengah taun pungkasan wis nggawa tantangan luar biasa kanggo donya lelungan bisnis, lan sinau saka pamicara puncak taun iki, roadmaps produk lan sesi breakout bakal mbuktekaken invaluable kanggo ngewangi profesional industri navigasi lanskap transient saiki lan mangsa ngarep. .”

Acara sedina bakal nawakake para panuku lan panyedhiya agenda sing mantep sing kalebu nganyari paling anyar saka Cvent's Travel and Transient roadmaps produk lan sesi breakout sing kalebu topik tren kayata:  

               · Keragaman lan kelestarian ing lelungan

               · Carane nyiyapake kanggo mbalek lelungan bisnis

               · Mbangun lan ngirim RFP purposeful

               · Tugas Care ing lanskap anyar

               · Tren sumber hotel lan praktik paling apik

Individu bisa ndhaptar ing puncak lan bisa ngerteni informasi luwih lengkap babagan acara jaringan kene

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar