Pandemi COVID Nimbulake Tarif Hotel Bingung

Konsumen ing persepsi Inggris, babagan ngendi golek tarif sing paling apik, saya tambah bingung amarga pandemi, miturut Survey Tamu Hotel paling anyar saka BVA BDRC.

Laporan kasebut nemokake manawa keanggotaan program kesetiaan ora milih merek hotel, kanthi OTA uga nglumpukake anggota, nuduhake yen strategi liyane dibutuhake kanggo narik tamu menyang pesenan langsung.

Persepsi konsumen babagan ngendi golek tarif paling apik milih OTA, ing 33% responden, kanthi situs web hotel cedhak 27%, sanajan opsi loro kasebut mudhun sajrone telung taun kepungkur, saka 41% lan 28%. Persentase lelungan sing ora ngerti wis tikel kaping pindho sajrone wektu kasebut, nuduhake sawetara kebingungan ing pasar.

James Bland, direktur, BVA BDRC, ujar: "Rantai hotel global wis mbangun program frekuensi kanthi tujuan kanggo nyopir pesenan langsung lan nyuda biaya ngisi kasur kanggo pemilike.

"Pandemik kasebut tegese nyuda jumlah lelungan perusahaan, sing dadi mayoritas anggota program frekuensi. Kanthi pasar luwih gumantung marang wong sing seneng lelungan, rantai kasebut kudu gumantung ing saluran liya kanggo nggawa tamu lan, nalika lelungan mbukak maneh, kudu melu maneh karo konsumen kanggo nyuda biaya akuisisi.

Ing babagan saluran pesenan, 59% lelungan bisnis luwih milih situs merek hotel, dene, kanggo pesenan luang, 56% milih kabeh situs liyane. Saka saluran pesenan. booking.com paling kerep dibukak, karo 56% lelungan wis katon utawa digunakake, karo pemilik Premier Inn Whitbread paling kerep dibukak saka situs branded hotel, ing sanga ing dhaftar saluran.

Kaya sing bakal disaranake, Premier Inn nduwe kauntungan merek lan peringkat merek, disusul Hilton Hotels & Resorts, banjur Holiday Inn.

Ing syarat-syarat kesadaran dening undakan, Premier Inn rangking paling dhuwur kanggo hotel ekonomi, karo Holiday Inn mimpin pasar tengah, Hilton Hotels & Resorts layanan lengkap ndhuwur lan Ritz Carlton ing Luxury. Saka merek homestay, Airbnb mimpin lapangan kanthi sawetara cara.

Ngatasi program kesetiaan, 40% kabeh responden dadi anggota paling ora siji program, mundhak dadi 64% wisatawan bisnis. Sèket patang persen responden Generasi Y sing dadi anggota. Hilton Honors minangka program sing paling populer, cacahe 23% saka responden, kanthi program OTA - Expedia lan hotels.com - sabanjure ing peringkat.

Daya tarik pasar domestik Inggris kanggo lelungan luang tetep mantep, kanthi 80% tamu luang wis dipesen omah-omah domestik, utawa kemungkinan banget, kanthi kutha istirahat minangka pilihan sing paling populer. Tekanan biaya sing dirasakake konsumen uga dadi faktor, kanthi regane dhuwit kanggo nggawe keputusan pesenan.

Bland ngandika: "Konsumen dadi luwih nyaman karo idea saka pesenan preian internasional, nanging nalika kita ndeleng sing shoots ijo kanggo lelungan outbound, meh kaping pindho minangka akeh wong diwasa dipesen liburan Inggris sak Januari - insiden paling dhuwur wiwit wiwitan nelusuri. .

"Kenyamanan karo ide tetep ing hotel lan jinis akomodasi sing dibayar liyane mundhak kanthi signifikan amarga rasa wedi sing didorong Omicron surut lan sektor akomodasi nutup norma pra-pandemik babagan tingkat kenyamanan konsumen.

"Apa sing isih kudu dideleng yaiku apa pemulihan iki bakal tahan, utawa apa iku salah siji pungkasan sadurunge krisis biaya urip wiwit cokotan. Kaya sing dideleng saka survey, nilai minangka pembalap kanggo konsumen lan ana faktor liyane sing bakal nyedhaki kita, kalebu kenaikan tutup rega energi lan kemungkinan akibat ekonomi saka perang Putin ing Ukraina.

Pasar luang domestik wis ndominasi sektor kasebut sajrone pandemi, kanthi rata-rata 3.8 perjalanan luang sing ditindakake sajrone rong taun kepungkur, nglawan 1.3 perjalanan bisnis domestik. Liburan pantai lan resort populer, amarga iklim sing luwih eksotis ora kasedhiya.

Panaliten BVA BDRC nemokake manawa kapercayan ing lelungan saya tambah akeh, kanthi 47% konsumen Inggris seneng lelungan domestik sing bakal ditindakake sawetara wulan lan 32% saiki. Minangka tamu wis dadi luwih nyaman karo tetep ing hotel, padha uga wiwit bali menyang kutha. Nggoleki maksud mangsa kanggo 12 sasi sabanjure, 47% ngrancang istirahat kutha, dene 34% pengin ngunjungi wilayah utawa atraksi lokal lan 32% ngarahake ngunjungi kanca utawa sedulur.

Bland ujar: "Akeh ing sektor kasebut ngrasa yen, yen lelungan internasional dadi luwih yakin, para konsumen bakal bali menyang pola lawas lan bali menyang panelusuran kanggo srengenge musim panas. Nanging, kita bisa ndeleng manawa pasar domestik wis ngluwihi pandhemen lan, kanthi nambah keprihatinan babagan rega lan pengaruh lelungan ing owah-owahan iklim, bisa uga tetep apik.

"Kanggo terus narik kawigaten para tamu, hotel kudu ngurmati yen dheweke ora duwe pasar tawanan maneh, nanging kudu saingan, yen ora ana ing cuaca, banjur menehi nilai lan pengalaman, amarga konsumen ngupayakake wektu lan dhuwit."

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar