Breaking News Internasional Breaking News Swedia Warta Breaking Travel angkara Denmark Breaking News Warta Pamrentah News tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Pamitan 'tanpa wates' Eropa? Denmark nyetel cek wates ing tapel wates Swedia

ditulis dening Kepala Editor Tugas

Menteri Kehakiman Denmark Nick Haekkerup ngumumake dina iki ing Copenhagen yen negara kasebut bakal nyiyapake mriksa wates internal sauntara ing wates karo Swedia diwiwiti wulan ngarep.

Langkah kasebut ditindakake sawise rong wong Swedia dituduh melu bledosan ing njaba Badan Pajak Denmark ing wulan Agustus.

Perdana Menteri Mette Frederiksen ujar nalika semana manawa pamrentah nganggep penguatan kontrol ing tapel wates karo Swedia.

Denmark disambungake menyang Swedia liwat jembatan Oresund ing selat 10 mil. Ewonan warga saka rong negara kasebut liwat wates saben dina liwat kreta lan mobil. Kaloro negara kasebut minangka anggota Uni Eropa.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov