24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Awards Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Maladewa News Warta Breaking Sri Lanka Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives Menang Resor All-In Utama ing Penghargaan SATA 2019

Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives Menang Resor All-In Utama ing Penghargaan SATA 2019
Chamika De Silva, Direktur Sales Centara Ceysands Resort and Spa (kaping 3 saka kiwa) nampa penghargaan kasebut kanthi jeneng Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives ing SATA Awards 2019.
ditulis dening editor

Resor Maladewa bintang 5 mung Centara kanggo ngurmati ing enem negara anggota SATA

Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives jenenge Resor All-In Utama ing Asosiasi Perjalanan Asia Kidul kaping 4 - Penghargaan SATA 2019. Pemenang kasebut diumumake ing upacara sore sore sing dianakake bubar ing Galle, Sri Lanka.

Penghargaan SATA taun iki nampilake luwih saka 700 nominasi ing macem-macem segmen industri perhotelan, kalebu perusahaan industri perjalanan, hotel, operator tur, lan penyedia layanan sing dununge ing enem negara anggota SATA, yaiku Bangladesh, Bhutan, India, Maladewa, Nepal lan Sri Lanka. Pemenang penghargaan SATA ditemtokake liwat kombinasi panel judging industri lan peer, voting dening perwakilan industri lelungan, lan jajak pendapat online konsumen lelungan.

Iki minangka taun kapindho berturut-turut Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives diajeni karo SATA. Ing Penghargaan SATA 2018, resort kasebut nampa penghargaan prestise kanggo Leading F & B Resort.

Centara Hotels & Resorts minangka operator hotel paling misuwur ing Thailand. 76 properti kasebut kalebu kabeh tujuan utama Thailand uga Maladewa, Sri Lanka, Vietnam, Laos, Myanmar, China, Jepang, Oman, Qatar, Kamboja, Turki, Indonesia lan UEA. Portofolio Centara kalebu enem merek -Centara Grand Hotels & Resorts, Centara Hotels & Resorts, Centara Boutique Collection, Centra by Centara, Centara Residences & Suites lan Hotel COSI - mulai saka hotel kutha bintang 5 lan retret pulau mewah nganti resort kulawarga lan gaya urip sing terjangkau konsep sing didhukung dening teknologi inovatif. Uga makaryakke pusat konvensi paling canggih lan duwe merek spa sing menang, Cenvaree. Sajrone koleksi kasebut, Centara ngirim lan ngrayakake keramahan lan ngurmati Thailand sing misuwur amarga kalebu layanan sing enak, panganan sing luar biasa, spa sing nyenengake lan pentinge kulawarga. Budaya khas Centara lan macem-macem format ngidini nyedhiyakake lan nyenengake para wisatawan meh kabeh umur lan gaya urip.

Centara kanthi strategis ngembangake portofolio kanthi properti tambahan ing Thailand lan pasar internasional anyar, nalika nyebarake jejak menyang benua lan ceruk pasar. Nalika Centara terus berkembang, basis pelanggan setia sing saya akeh bakal nemokake gaya perhotelan unik ing perusahaan ing luwih akeh lokasi. Program loyalitas global Centara, Centara The1, nguatake kasetyane kanthi hadiah, hak istimewa lan rega anggota khusus.

Sinau luwih lengkap babagan Centara ing CentaraHotelsResorts.com.

Facebook                    LinkedIn                      Instagram                    Twitter

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.