24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Filipina Breaking News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Thong Bikinis: Pantai paling apik kanggo bikini sing mung senar?

Turis Taiwan didenda amarga nganggo bikini 'sing umume mung selembar'
bikini
ditulis dening eTN Ngatur Editor

Kanthi sirine lan lampu sumunar polisi tindak menyang hotel lan dicekel. Ora jelas apa tuduhan kasebut sing bener, nanging undang-undang sing saiki babagan tumindak ora sopan bisa dadi dhasar penangkapan.

Turis kasebut negesake manawa dheweke ora ngerti manawa nganggo bikini bakal dilarang ing pulau kasebut lan ekspresi pribadine. Tanggepan polisi yaiku: "'Ing budaya konservatif, ora bisa ditampa."

Miturut para ahli, ing kene minangka pesisir paling seksi ing saindenging jagad. Ora jelas yen nganggo bikini thong katon apik utawa nyengsemake.

8 pesisir paling apik kanggo nemokake turis nganggo bikini thong yaiku:

  • La Digue pesisir, Seychelles. …
  • Pulo Ko Phi Phi Don pesisir, Thailand. …
  • Copacabana Langkawi, Rio de Janeiro, Brasil. …
  • Flip flop Langkawi, Rio de Janeiro, Brasil. …
  • Patong Langkawi, Phuket, Thailand. …
  • 75-Mil Langkawi, Queensland, Australia. …
  • Folegandros pesisir, Yunani. …
  • Langkawi pesisir, Kepulauan Canary.
Dheweke wis ngunjungi Pantai Puka ing wilayah kasebut kaping pindho nganggo bikini thong sadurunge dicekel lan didenda 2,500 Peso Filipina

Dheweke didenda 2,500 Peso Filipina utawa udakara $ 45 sing dikandhani yen dheweke kudu mbayar sadurunge bisa ninggalake pulau kasebut. Pejabat berwenang kanthi cepet ndhesek para turis supaya nonton 'dekorasi sing pas' minangka wujud rasa hormat marang budaya Filipina sawise kedadeyan kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

eTN Ngatur Editor

eTN Ngatur editor tugas.