24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel angkara Warta Breaking Ekuador Warta Pamrentah News Keslametan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Protes Kekerasan ing Ekuador ganti dadi Partai Jalanan

Turis ing Ekuador nampa pesen darurat from kedutaan minggu kepungkur. Minggu ana demonstrasi kasar ing Ekuador dadi partai sawise pamrentah Ekuador nggawe kesepakatan karo aktivis pribumi. Sadurunge ing Ecuador pimpinan presiden lan pribumi lungguh kanggo negosiasi ing televisi ing tengah demonstrasi.

Asil kasebut pungkasan ing 11 dina protes kasar. Pemimpin negesake manawa dheweke bakal narik keputusan presiden sing ngikis subsidi bahan bakar lan ngganti karo sing anyar. Presiden Lenín Moreno ngucapake kesepakatan kasebut minangka "solusi kanggo perdamaian lan negara".

Kembang api minangka tenaga medis gabung dadi tari bunder lan pesta jalanan karo "para demonstran" sing saiki wis dingerteni, yaiku wong kelas Ekuador.

Sadurunge, kahanan keamanan lan keamanan ing Ekuador ora ana gandhengane, nyebabake kedutaan Besar asing kanggo ngetokake update kanggo njamin keamanan warga saben jam.

Paus Francis njaluk perdamaian ing Ekuador sawise dina serangan ing gedhong pamrentah lan kantor media sing nyebabake kurfew.

Francis nerbitake banding kasebut ing dina Minggu uga kanthi jeneng kabeh uskup Amazon, kalebu saka Ekuador. Dheweke ana ing Roma kanggo ngrembug babagan upaya greja supaya luwih becik ngladeni masarakat pribumi ing wilayah kasebut.

Francis ujar: "Aku sedhih karo wong sing wis mati, tatu lan ilang. Aku nyengkuyung upaya perdamaian sosial, kanthi perhatian khusus kanggo wong sing paling rentan, tumrap wong miskin lan hak asasi manungsa. "

Protes Kekerasan ing Ekuador diganti dadi

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.