News

Countdown kanggo tantangan IMEX ing Polandia - 24 sukarelawan kabeh wis mlebu lan siap menehi maneh

FinalChallengelogoWEB
FinalChallengelogoWEB
ditulis dening editor

FRANKFURT, Jerman - CEO Grup IMEX, Carina Bauer, nampani pers, sponsor, sukarelawan, lan tamu liyane menyang konferensi pers ing IMEX wingi minangka bagean saka mundur mundur menyang IMEX sing pertama

Print Friendly, PDF & Email

FRANKFURT, Jerman - CEO Grup IMEX, Carina Bauer, nyambut pers, sponsor, sukarelawan, lan tamu liyane menyang konferensi pers ing IMEX wingi minangka bagean saka mundur mundur menyang tantangan IMEX sing kaping pisanan.

Konsep Tantangan IMEX diumumake dening ketua Grup IMEX, Ray Bloom, ing pungkasan acara taun kepungkur. Proyek kasebut minangka bagean anyar penting saka program IMEX New Vision. Minangka acara dwi-tahunan sing dirancang kanggo menehi bali menyang komunitas lokal lan ninggali warisan sing bakal diterusake ing mbesuk, Tantangan IMEX nuduhake komitmen praktis klompok sing terus ditindakake kanggo masalah tanggung jawab sosial perusahaan.

Pembicara liyane ing konferensi pers kalebu Jon Bradshaw, direktur pangembangan bisnis, IMEX; Krzysztof Celuch, manajer, Biro Konvensi Polandia, PTO; Maciek Ogieniewski, direktur ngatur, Desainer Rapat; Magdalena Hołowińska, spesialis pemasaran ing Biro Konvensi Warsawa; lan Pak Wojciech Liszka, direktur penjualan Radisson Blu ing Krakow.

Tantangan IMEX ing Polandia bakal nglibatake klompok peserta sukarela 24 saka industri rapat global ing lanskap kebon lan nggawe area dolanan sing dibutuhake banget kanggo omah asuhan cedhak Warsaw. Kulawarga angkat sing dipilih saiki tanggung jawab kanggo kesejahteraan pitu anak, kabeh umure kurang saka 12 taun. Omah iki dioperasikake kanthi amal, Our Home, sing minangka organisasi non-pemerintah paling gedhe ing Polandia. Iki diadegake ing taun 1991 lan wis dadi badan paling penting sing ngatasi masalah bocah-bocah yatim piatu lan sing diabaikan ing negara kasebut.

Para tamu ngrungokake babagan Tantangan uga bakal menehi dana kanggo pangopènan taman lan area dolanan, uga dhukungan kanggo pangembangan pendidikan jangka panjang lan perawatan bocah-bocah sing urip karo kulawarga asuh.

Sukarelawan bakal nggarap Tantangan telung dina suwene. Saben peserta kudu ngisi biaya plancongan menyang Warsaw, sanajan akomodasi lan panganan dhasar bakal diwenehake ing situs.

Para sukarelawan sing bakal ngowahi omah asuhan lan taman ing wulan September kalebu: Cosimo Bruzzese, direktur penjualan Briggs Inc. Michael Gordon, VP asosiasi, pangembangan bisnis, eventAcuity; Kevin Edmunds, direktur penjualan regional, Resor Istana Pantai Barat; Olga Navarro, manajer pemasaran lan penjualan, ITB DMC; Miguel Assis, direktur penjualan lan pemasaran, TLC-Acara ing Portugal; Isabel Kuhl, editor, Majalah Acara; Aoife Delaney, manajer pangembangan bisnis Inggris lan Irlandia, Ovation Global DMC; Freddy Muller, direktur charter lan insentif, Silversea Cruises; lan Natasha Tome, kepala pemasaran, Biro Konvensi Dubai. Loro staf IMEX uga dipilih kanggo gabung lan ndhukung tim sukarelawan - Faye Bennett, manajer penjualan, lan Rachel Munro, eksekutif pemasaran. Jon Bradshaw, direktur pangembangan bisnis IMEX, bakal dadi pimpinan klompok sukarelawan kasebut.

Biro Konvensi Polandia, sing kalebu bagean saka Organisasi Turis Polandia; Desainer Rapat; Omah Kita; Biro Konvensi Warsawa; lan Radisson Blu Hotel Krakow kabeh ndhukung tantangan IMEX perdana liwat sponsor.

Informasi luwih lengkap: http://www.imex-frankfurt.com/imexchallenge.html

IMEX sabanjure bakal ditindakake 24-26 Mei 2011 ing Messe Frankfurt.

Tututi IMEX ing Twitter #imexfrankfurt.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.