24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
News

Hotel Bangkok menang Anugrah Ekowisata SKAL paling dhuwur

Award ECO CPH SAA
Award ECO CPH SAA
ditulis dening editor

Anugrah Ecotourism Skal Asia kaping pisanan 2010 wis dimenangake dening Chaophya Park Hotel & Resort, Bangkok. Manajer umum hotel kasebut, Pak Andrew J.

Print Friendly, PDF & Email

Anugrah Ecotourism Skal Asia kaping pisanan 2010 wis dimenangake dening Chaophya Park Hotel & Resort, Bangkok. Manajer umum hotel kasebut, Pak Andrew J. Wood, digambarake nampa Skal Asia Ecotourism Award 2010 saka Skal Asia, karo presiden Gerry Perez (kiwa), lan Skal International VP lan direktur pangembangan Tony Boyle (tengen) ing Skal 39 Kongres Asia ing Cebu, Filipina, 27-30 Mei 2010. Loro penghargaan liyane uga diwenehake nalika konferensi kasebut - Skal Asia Club of the Year dadi Skal Intl Singapore, lan Skal Asia Personality of the Year dadi Skalleague Patrick Fiat.

Penghargaan kasebut bakal ditawakake saben taun kanggo Skålleague Area Asia, utawa tim Skålleagues, sing, liwat conto praktis, nindakake proyek sing tanggung jawab lingkungan sing entuk manfaat kanggo masarakat umume.

Penghargaan Lingkungan Skål kanggo Asia diwenehake marang Skålleagues apa wae sing, miturut pendapat para hakim, paling cocog tuladhane ing ngisor iki. Keuntungan bisa uga akeh lan kalebu kalebu kritéria ing ngisor iki sing bakal dievaluasi lan ditandhani dening para hakim:

1. Nyuda sampah lan emisi lan panggunaan energi.

2. Nggunakake prinsip 4 R (Reduce, Reuse, Recycle, Change) ing proyek sing praktis lan sukses sing dianggep positif kanggo masarakat.

3. Nglindhungi lan ngreksa warisan budaya tujuan lan masarakat.

4. Nuduhake conto pendhidhikan lan nuduhake praktik paling apik karo komunitas umume lan karyawan, pelanggan, lan anake.

5. Nampa pangenalan kanggo Skål International lan prinsip lingkungane.

6. Proyek kasebut duweni potensi bisa lestari lan mandhiri.

7. Proyek kasebut nyedhiyakake pengayaan kerja lan kesempatan kerja sing durung kasedhiya sadurunge proyek diwiwiti.

8. Proyek kasebut nyathet kanthi apik lan nyathet kanthi akurat kabeh tunjangan nyata lan penghematan biaya lan keuntungan.

Babagan ASAL SKAL

Skal Asia bangga dadi bagean saka SKAL International, asosiasi profesional pariwisata paling gedhe sing nggabungake kabeh cabang industri pariwisata lan pariwisata. Skal Club # 13 ing Jakarta, yaiku "Skal Club" paling tuwa ing Asia lan didegake ing sanjabane Eropa ing wulan Desember 1934.

With more than 2,600 members in five national committees and 44 clubs, SKAL Asia’s growth in recent years is a reflection of the area’s vibrancy despite a difficult business environment. From the small island of Guam, to Japan, Hong Kong, SE Asia, India, and West Asia, to the far reaches of Bahrain and Jerusalem and the Middle East, to Mauritius and many countries in between, SKAL is perhaps the most diverse Area Committee to be found in the world of SKAL International.

Presiden Wilayah Asia Skal, Pak Gerry Perez, menehi komentar: "Kita minangka organisasi non-politik. Nanging, anggota kita minangka manajer lan eksekutif sing bisa nggawe prabédan liwat kontak karo pimpinan lokal, nasional, lan internasional babagan prakara sing mengaruhi pariwisata. "

“Industri kita minangka 10 persen PDB global lan meh 900 yuta wisatawan ing saindenging jagad saben taun. Lan nalika panularan finansial normal ing taun ngarep, kita bisa ngarepake pangembangan pariwisata Asia dadi signifikan. Ing abad kaping 21 nggawe tuwuhing fenomenal ing Asia, lan prospek tuwuh anggota dadi janji. Tantangan kanggo kita kabeh yaiku negesake kalungguhan kepemimpinan ing komunitas sing kita lakoni lan nggunakake katentreman lan paseduluran nalika ngatasi kemlaratan, nggunakake sumber daya pariwisata sing bener, lan ngajak wong liya kanggo gabung karo kita, "ujare presiden Skal Asia Perez .

Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi Pak Robert Sohn, direktur PR & komunikasi, Skal Asia, ing [email dilindhungi] .

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.