Warta Breaking Armenia Warta Breaking Travel Editorial Warta Pamrentah News Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

Pariwisata Armenia: Negara paling tuwa nyathet luwih akeh pengunjung

Pariwisata Armenia saya tambah
armenia
ditulis dening eTN Ngatur Editor

Kaendahan agung gunung-gunung sing menjulang, topografi sing apik, warisan budaya lan budaya, panganan sing enak, situs bersejarah wiwit pirang-pirang ewu taun kepungkur, petualangan. Iki pesen ing armenia.ravel.

Armenia minangka sawijining negara, lan tilas republik Soviet, ing wilayah Kaukasus pegunungan ing antarane Asia lan Eropa. Ing antarane peradaban Kristen sing wiwitan, ditegesi dening situs-situs agama kalebu Kuil Greco-Romawi Garni lan Katedral Etchmiadzin abad kaping-4, markas Greja Armenia. Biara Khor Virap minangka situs ziarah ing sacedhake Gunung Ararat, sawijining gunung geni sing ora aktif ing sebrang tapel wates Turki.

Armenia duwe sejarah kuna lan budaya sing sugih. Kasunyatane, iki minangka salah sawijining negara paling tuwa ing saindenging jagad. Riset ilmiah, akeh panemuan arkeologi lan naskah lawas mbuktekake manawa Dataran Tinggi Armenia minangka Cradle of Civilization.

Sawetara barang paling tuwa ing donya ditemokake ing Armenia. Sepatu kulit paling tuwa ing donya (umur 5,500 taun), observatorium langit (Umur 7,500 taun), gambaran tetanen (7,500 taun) lan fasilitas nggawe anggur (6,100 taun) kabeh ditemokake ing wilayah Armenia.

Jumlah turis sing ngunjungi Armenia ing paruh pertama taun 2019 mundhak meh 12,3%. Menteri Ekonomi Armenia Tigran Khachatryan ngumumake iki ing sawijining konferensi warta pungkasan.

Kunjungan saka jurnalis lan blogger asing minangka alat penting sing digunakake Marketing Armenia Marketing.

17 wartawan saka Asosiasi Wartawan Swiss teka ing Armenia ing kunjungan pambuka, lan asile, luwih saka 30 artikel babagan Armenia diterbitake.

Armenia ngetung 12.3% luwih akeh pengunjung taun iki dibandhingake karo pendhudhuk sing dietung suwene wektu sing padha taun kepungkur 770,000 turis ngunjungi Armenia.

Armenia nganggep pariwisata Tiongkok minangka faktor penting. Pengenalan Union Pay ing Armenia, kertu kredit Tionghoa katon minangka faktor penting sing bakal narik kawigaten para pengunjung saka China. Menteri Khachatryan nyebutake konferensi gabungan Armenia-Tionghoa babagan perkara komersial-ekonomi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

eTN Ngatur Editor

eTN Ngatur editor tugas.