24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Kuliner Investments Warta Industri Rapat rapat News Oman Breaking News Teknologi Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Rampung: Teater Al Irfan ing Oman Convention & Exhibition Center

Perusahaan Pengembangan Pariwisata Oman (Omran) - cabang eksekutif Kesultanan kanggo pengembangan pariwisata - ngumumake sukses ngrampungake paket kerja konstruksi Teater Madinat Al Irfan minangka bagean saka proyek Pusat Konvensi & Pameran Oman (OCEC).
OCEC bubar dadi tuan rumah acara regional lan internasional kanthi framework peluncuran teater OCEC lan wis nampa pesenan kanggo macem-macem acara lan kegiyatan saka perusahaan lan institusi sing pengin nganakake acara gedhe uga pagelaran seni, budaya lan rekreasi.

Teater Madinat Al Irfan minangka teater lirik paling gedhe ing Kasultanan lan salah sawijining teater paling gedhe ing wilayah kasebut sing dadi tujuan mandheg kanggo industri bisnis lan acara. Dilengkapi fasilitas sing cukup lan nyengkuyung aset pariwisata, OCEC bakal dadi pilihan sing luwih disenengi kanggo macem-macem acara lan kegiatan ing Kesultanan, saengga menehi kontribusi kanggo ningkatake reputasi Kesultanan minangka tujuan wisata kelas internasional.

Ngomentari sukses ngrampungake paket kerja konstruksi Teater Madinat Al Irfan, VP Senior proyek OCEC Eng. Said Bin Mohamed Al-Qasimi ujar, "Kita bangga banget yen bisa ngrampungake karya konstruksi Teater Madinat Al Irfan, fasilitas OCEC paling anyar. Saiki kita lagi siyap ngrampungake paket pungkasan proyek. Teater kasebut misuwur minangka salah sawijining fasilitas utama OCEC sing dirancang sesuai karo standar internasional sing paling dhuwur. Minangka fasilitas OCEC utama, teater iki bakal menehi kontribusi kanggo pengayaan kegiatan seni lan budaya ing Kesultanan lan uga bakal dadi tujuan utama kanggo acara lan daya tarik turis sing khas kanggo turis. "

"OCEC dibedakake kanthi lokasine sing strategis ing ibukutha Muscat lan dianggep minangka proyek utama pisanan sing ditindakake Omran ing Madinat Al Irfan - tujuan kutha ing wayah mbesuk kanggo para pengunjung saka njaba Kesultanan," tambah Al-Qasimi.

"Kita nyambut gawe kabeh perusahaan khusus kanggo ngatur acara-acara gedhe ing Teater Madinat Al Irfan sing dadi platform sing ideal kanggo nambah pengalaman para pelanggan OCEC lan pengunjung sing seneng melu lan nganakake macem-macem acara sesuai karo standar internasional sing paling dhuwur," ujare Said CEO Bin Salim Al Shanfari OCEC.

"Teater iki dilengkapi teknologi Audio Visual (AV) lan teknologi cahya sing canggih. Infrastruktur cabling ing teater dilengkapi kabel titanium kanggo cahya sing nyedhiyakake warna kanthi resolusi dhuwur nggunakake teknologi ArtNet. Teater iki uga dilengkapi sistem swara canggih kelas internasional selaras karo sistem video siaran internal sing nampilake program video resolusi dhuwur sing disimpen ing ruang standar, "tambah CEO kasebut.

Perlu dielingake manawa desain Teater Madinat Al Irfan diilhami dening Sultan Qaboos Rose. Bangunan iki minangka lantai telu sing bisa nampung nganti 3200 wong. Lansekap apik ing Muscat kutha, téater bakal dadi platform unik ing wilayah iki kanggo ngatur acara budaya, pagelaran seni lan konferensi. Teater kasebut nggunakake standar manajemen konferensi paling dhuwur kanggo organisasi lan kalebu 19 ruang konferensi sing beda-beda saliyane ruang auditansi kanthi kapasitas 456 wong.

OCEC uga duwe rong ballroom tambahan. Grand Ballroom bisa nampung nganti 2688 wong lan bisa dipérang dadi enem ruang kapisah. Junior Ballroom nampung nganti 1026 wong lan bisa dipérang dadi rong aula ruang sing padha-padha gumantung karo sarat penyelenggara.

Rampung tahap kaping kalih lan pungkasan proyek kasebut bakal ningkatake kapasitas Kasultanan kanggo nyedhiyakake fasilitas integral kanggo nganakake konferensi, pameran, rapat lan acara lokal, regional lan internasional. Minangka faktor pendorong kanggo bisnis lan gerakan pariwisata ing Kasultanan, proyek kasebut diajab bisa menehi kontribusi kanggo agenda diversifikasi ekonomi lan dadi salah sawijining sumber ekonomi nasional. Kajaba iku, iki bakal ngiyatake upaya sing ditindakake dening Kesultanan kanggo nyedhiyakake kesempatan kerja anyar kanggo para pemuda Omani uga kesempatan bisnis kanggo perusahaan lokal lan perusahaan cilik lan menengah.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.