Airlines Airport Breaking News Polandia Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Investments News wong Teknologi transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Transkrip: CEO IATA njaluk pamrentah lan Industri supaya prioritas para penumpang

Pilih basa sampeyan
IATA: Maskapai ndeleng panjaluk penumpang sing moderat
Alexandre de Juniac, Direktur Jenderal lan CEO IATA
ditulis dening Juergen T Steinmetz

The Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) njaluk pamrentah lan industri supaya kerja sama kanggo nggunakake teknologi modern kanthi paling apik supaya penumpang dadi pusat perjalanan lan entuk efisiensi sing luwih gedhe saka infrastruktur.

Telpon kasebut ditindakake nalika pidato pambuka dening Alexandre de Juniac, Direktur Jenderal lan CEO IATA, ing Bandara Global IATA lan Simposium Penumpang (GAPS) ing Warsaw.

Transkrip pidato Alexandre de Juniac 

Sugeng enjing Bapak-bapak, kula remen sekaliyan.

Bandara Global lan Simposium Penumpang minangka acara penting ing tanggalan IATA. Kanthi tema Mbangun Kapasitas kanggo Masa Depan, sajrone sawetara dina sabanjure, sampeyan bakal duwe akeh barang kritis ing agenda sampeyan.

Matur nuwun kanggo kanca-kanca ing LOT Polish Airlines kanggo keramahtamahan minangka tuan rumah. Lan akeh sponsor sing wis kerja sama karo kita supaya acara iki bisa ditindakake.

Tren Ekonomi

Iki minangka wektu sing menarik kanggo industri transportasi udara global. Kita tekanan saka akeh arah.

  • Ing wulan September wae, papat maskapai ing Eropa rame. Kasusahan sing ditindakake staf lan penumpang wis jelas. Iki nuduhake manawa angel banget kanggo mbukak maskapai - utamane ing Eropa, sing biaya infrastruktur lan pajak akeh.
  • Ketegangan perdagangan nyebabake akeh kargo ing bisnis kasebut. 10 wulan durung nate weruh tuwuh. Nyatane, volume saiki nglacak udakara 4% ing ngisor taun kepungkur.
  • Kekuwatan geopolitik dadi luwih ora bisa ditebak tinimbang biasane - kanthi konsekuensi nyata kanggo bisnis kita. Serangan anyar ing infrastruktur minyak Saudi ngelingake yen kita rentan tumrap rega minyak sing cepet.

Andrew Matters, Wakil Kepala Ekonom kita bakal menehi luwih akeh masalah babagan presentasi kasebut. Nanging aku pengin miwiti pidato kanthi ngelingake manawa kita lagi ing wektu sing tantangan. Lan iki nyedhiyakake konteks penting kanggo diskusi babagan pembangunan masa depan - ngubah bandara, ngoptimalake kapabilitas digital lan nggawe lelungan sing lancar kanggo akeh wisatawan.

Tantangan kasebut ora mung winates karo tren ekonomi. Majelis Organisasi Penerbangan Sipil Internasional (ICAO) rampung wiwitan wulan iki. Lan item agenda utama kanggo 193 negara anggota yaiku nggawe masa depan penerbangan sing berkelanjutan.

Penerbangan serius babagan kesinambungan lingkungan. Kita wis suwe ngerti minangka kunci lisensi kanggo nambah lan nyebar manpaat konektivitas global, tunjangan sing ana gandhengane karo 15 saka 17 Tujuan Pembangunan Berkelanjutan PBB.

Lan sadurunge sadurunge pawai iklim taun iki, industri kita wis ngupayakake nyuda pengaruhe marang perubahan iklim. Luwih saka dasawarsa, kita duwe target kanggo ngilangi emisi bersih wiwit taun 2020. Lan ing taun 2050 kita pengin ngethok tilas karbon bali menyang level 2005.

Majelis ICAO negesake maneh komitmene kanggo Skema Offsetting lan Reduksi Karbon kanggo Penerbangan Internasional (CORSIA), sing bakal mbantu kita entuk pertumbuhan netral karbon wiwit taun 2020.

Saiki kita ngupayakake peta babagan target 2050 sing luwih ambisius. Lan asil penting saka Majelis yaiku ICAO saiki bakal miwiti target aspirasi jangka panjang kanggo nyuda emisi - saengga pamrentah lan industri bakal selaras.

Kemajuan wis digawe. Emisi saka rata-rata lelungan yaiku setengah saka taun 1990. Kemajuan sing digawe kanggo bahan bakar penerbangan berkelanjutan bisa uga duwe kunci kesempatan nyuda emisi paling gedhe. Sajrone siklus siklus urip, dheweke duweni potensi bisa ngilangi tilas karbon penerbangan nganti 80%.

Kita kudu cocog karo upaya kritis kasebut karo komunikasi sing efektif. Masarakat prihatin babagan perubahan iklim - pancen kudune. Lan dheweke kudu ngerti apa sing ditindakake industri kita. Dadi, kita bakal nambah upaya komunikasi supaya bisa nindakake dialog sing luwih migunani karo para pelancong, pihak sing duwe kepentingan, lan pamrentah.

Agenda

Industri kita bakal terus ngadhepi tantangan ekonomi lan lingkungan. Lan kita bakal ngatasi amarga kita duwe tujuan penting - nggabungake wong lan bisnis. Aku wis suwe ngarani penerbangan minangka bisnis kebebasan amarga mbebasake wong kanggo nindakake perkara sing ora bisa ditindakake.

Akeh wong, utamane ing negara berkembang, pengin melu mupangat penerbangan. Industri kita berkembang kanggo memenuhi tuntutan kasebut.

Iki nggawa tantangan dhewe-dhewe. Kapasitas bangunan kanggo masa depan - tema konferensi iki - mbutuhake transformasi ing level bandara, maskapai lan industri. Iki tegese:

  • Nempatake penumpang ing inti proses nggawe keputusan - kita kudu ngerti para pelanggan supaya bisa ketemu utawa ngluwihi pangarepan
  • Ngembangake infrastruktur sing bisa ngatasi permintaan mbesuk - tanpa ngandelake bandara sing saya gedhe, lan
  • Nggawe tenaga kerja sing dilengkapi katrampilan sing dibutuhake kanggo mbesuk

Pendhapat Pertama Penumpang

Ayo didhisiki karo penumpang - para pelanggan. Apa sing dikarepake ing pengalaman lelungan? Survei Penumpang Global 2019 menehi sawetara pitunjuk. Asil bakal ditampilake mengko dina iki. Nanging sing ditemokake utamane yaiku para penumpang pengin teknologi nambah pengalaman lelungan. Utamane, penumpang pengin nggunakake identifikasi biometrik kanggo nyepetake proses lelungan. Lan dheweke pengin bisa nglacak koper.

Survei kasebut nemokake manawa 70% penumpang gelem nuduhake informasi pribadi tambahan kalebu rincian biometrik kanggo nyepetake proses ing bandara. Iki mundhak ana gandhengane karo jumlah penerbangan sing ditindakake saben taun.

Teknologi biometrik duwe kekuwatan kanggo ngowahi pengalaman penumpang. Saiki, lelungan liwat bandara asring frustasi. Sampeyan kudu ngliwati langkah-langkah sing bola-bali, kayata ngirim dokumen lelungan ing pirang-pirang titik kanggo verifikasi identitas sampeyan. Iki mbuwang wektu, ora efisien lan ora sustainable ing jangka panjang amarga lalu lintas saya gedhe.

Inisiatif One ID IATA yaiku mbantu kita transisi nalika penumpang bisa ngrasakake pengalaman bandara tanpa kertas lan pindhah saka pinggir dalan menyang gerbang nggunakake token lelungan biometrik kaya praupan, bekas driji utawa iris.

Maskapai penerbangan pancen dadi konco inisiatif kasebut. Anggota kita kanthi setuju nyetujoni resolusi kanggo nyepetake implementasi global One ID ing AGM kita ing wulan Juni. Prioritas saiki yaiku njamin supaya ana peraturan kanggo ndhukung sesanti pengalaman lelungan tanpa kertas sing uga bakal njamin data dilindhungi kanthi apik.

Bagasi

Pendekatan 'penumpang-pertama' uga ateges ngurus bandhane nalika lelungan. Penumpang ngandhani manawa kemampuan nglacak koper sing wis dipriksa minangka prioritas utama. Luwih saka 50% ujar manawa bakal mriksa tas yen bisa nglacak sajrone lelungan. Lan 46% ujar manawa pengin nglacak tas lan dikirim langsung menyang bandara menyang tujuan pungkasan.

Maskapai penerbangan lan bandara nggampangake iki kanthi ngetrapake pelacakan ing titik perjalanan utama kayata muatan lan bongkar muat (IATA Resolusi 753). Maskapai IATA kanthi resolusi mutusake kanggo ndhukung penyebaran global Frekuensi Identifikasi Radio (RFID) kanggo nglacak bagasi supaya bisa dikarepake para penumpang. Nganti saiki implementasine wis ngerteni sawetara kemajuan sing apik, apamaneh ing Tiongkok sing teknologi kasebut wis dianut kanthi tuntas. Ing Eropa, sawetara maskapai penerbangan lan bandara sukses kerja bareng kanggo ngenalake RFID, utamane Air France ing Paris CDG.

Aku njupuk kesempatan iki kanggo ngelingake para anggota manawa ora bisa ngatasi ekspektasi para pelanggan, implementasi RFID bakal nyuda biaya USD2.4 milyar kanggo maskapai saka tas sing ora ana gunane. Lan mupangate ora mandheg mung ing kono. Nglacak tas uga bakal nyuda penipuan, ngaktifake nglaporake kanthi proaktif, nyepetake kesiapan pesawat kanggo mangkat lan nggampangake proses pangoperasian otomatisasi.

infrastructure

Pilar utama pertumbuhan berkelanjutan yaiku nggawe infrastruktur sing bisa ngatasi permintaan mbesuk. Kita ora bakal bisa ngatasi pangembangan pelanggan utawa pangembangan kanthi proses, fasilitas lan cara bisnis saiki. Ngatur pertumbuhan kanthi nggawe bandara sing luwih gedhe lan luwih gedhe bakal nantang saka perspektif kabijakan publik.

Kanggo ngrampungake tantangan bandara mbesuk, kita wis kerja sama karo Bandara Council International (ACI) kanggo nggawe inisiatif NEXTT. Kanthi bebarengan, kita bakal nemokake pangowahan penting ing teknologi lan proses kanggo nambah efisiensi sing dialami para pelanggan nalika lelungan.

Iki kalebu opsi mriksa kanggo nambah pangolahan off-site; sing bisa nyuda utawa malah ngilangi antrian. Kita uga kepengin nggunakake intelijen lan robot buatan kanggo luwih efisien nggunakake ruang lan sumber daya. Elemen penting sing luwih penting yaiku ningkatake nuduhake data ing antarane para pemangku kepentingan.

Ana sewelas proyek individu sing lagi ditindakake kanthi payung NEXTT. Sampeyan bakal duwe kesempatan kanggo sinau babagan dheweke mengko. Aku uga ngajak sampeyan ngrasakake 'lelungan bandara mbesuk' ing kasunyatan virtual ing ruang NEXTT ing area pameran.

Kita ngarep-arep bisa ndeleng Polandia duwe peran kepemimpinan kanggo menehi visi NEXTT kanthi pambangunan bandara anyar Warsawa - Solidarity Transport Hub. Minangka bandara greenfield pertama ing Eropa luwih saka sepuluh taun kepungkur. Minangka kesempatan utama kanggo fokus nggunakake standar teknologi industri paling anyar kanggo ngirim:

  • Perjalanan penumpang sing mulus, aman, efisien lan dipersonalisasi
  • Pelacakan bagasi
  • Gerakan kargo sing luwih cerdas lan luwih cepet
  • Turnaround pesawat sing efisien didhukung dening otomatisasi lan pertukaran data ing antarane para pemangku kepentingan.

Kita wis nggawe klompok pemangku kepentingan kanggo komunikasi karo pimpinan proyek lan pamrentah supaya sukses lan njamin disiplin biaya sing kuat.

Kapasitas kanggo Masa Depan

Kita kudu eling yen konektivitas udara global dikirim kanggo wong kanthi wong. Kita butuh tenaga kerja sing beda-beda sing duwe pelatihan lan katrampilan kanggo jagad sing saya digital lan data.

Saiki, ora rahasia manawa keseimbangan jender ing level senior ing bidang penerbangan ora kaya apa sejatine. Kita ora bakal duwe kapasitas sing dibutuhake kanggo mbesuk yen ora nggunakake potensial wanita ing tenaga kerja ing kabeh level.

Sawetara minggu kepungkur, IATA ngluncurake Kampanye 25by2025 kanggo ngatasi ketidakseimbangan gender industri. Iki minangka program sukarela kanggo maskapai kanggo nambah partisipasi wanita ing level senior paling ora 25% utawa 25% ing taun 2025. Target target mbantu maskapai kapan wae melu lelungan keragaman supaya bisa melu. Lan kita kudu eling yen tujuan utamane yaiku nggawa kita perwakilan 50-50.

IATA uga dadi peserta. Siji komitmen sing kita lakoni yaiku kanggo barisan speaker sing luwih macem ing konferensi. Agenda GAPS taun iki duwe partisipasi wanita 25%. Kita bakal luwih apik taun ngarep lan taun sawise lan taun sawise iku!

kesimpulan

Kabeh kita saiki teka ing kene amarga kita yakin karo kabecikan sing ditindakake penerbangan. Kaya sing dakkandhakake sadurunge, mabur minangka kebebasan. Masyarakat sing kita urip luwih apik lan sugih amarga industri sing bisa digunakake. Kanggo nglindhungi kamardikan kasebut kanggo generasi sabanjure, kita kudu nggawe supaya pesawat ora bisa dipertanyakan - lingkungan, ekonomi lan sosial.

  • Kita kudu kanthi efektif ngatur pengaruh perubahan iklim
  • Kita kudu mesthekake yen para penumpang dadi inti proses nggawe keputusan
  • Kita kudu mbangun infrastruktur sing efektif lan efisien sing bisa ngatasi permintaan ing mbesuk
  • Kita kudu nggawe tenaga kerja sing seimbang karo jender sing dilengkapi katrampilan kanggo mbesuk

Iki dudu tugas cilik. Nanging kita wis biasa nantang tantangan. Lan nalika penerbangan gabung ing sebab umum, kita mesthi ngirim solusi sing luar biasa.

Matur nuwun.

Warta liyane eTN babagan IATA klik ing kene

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.