3,269 Senjata Dicegat Nganti Ing Bandara AS dening TSA Ing 2024

3,269 Senjata Dicegat Nganti Ing Bandara AS dening TSA Ing 2024
3,269 Senjata Dicegat Nganti Ing Bandara AS dening TSA Ing 2024
ditulis dening Harry Johnson

Senjata api ora diijini ing checkpoints keamanan, ing wilayah aman saka bandara, utawa ing kabin penumpang pesawat, preduli saka penumpang nduwèni ijin nggawa didhelikake utawa ing yurisdiksi nindakake konstitusional.

Administrasi Keamanan Transportasi (TSA) nglaporake yen wis ngalami kenaikan volume penumpang ing musim panas iki, nyaring rekor 3 yuta penumpang ing dina Minggu, 7 Juli.

Sajrone separo pisanan 2024, TSA nyegat 3,269 senjata api ing checkpoints keamanan bandara. Periode iki rampung ing tanggal 30 Juni, kanthi rata-rata 19 senjata api sing dideteksi saben dina ing pos-pos pemeriksaan TSA, lan luwih saka 94% ana. dimuat.

Jumlah senjata api sing ditemokake ing wektu iki taun kepungkur tetep meh padha karo 3,251, nanging jumlah penumpang saya tambah akeh. TSA wis nliti kira-kira 7% luwih akeh penumpang ing separo awal 2024 dibandhingake karo wektu sing padha ing 2023. Ing kuartal kaping pindho taun 2024, TSO nyathet luwih saka 236 yuta penumpang, mundhak saka luwih saka 221 yuta penumpang sing ditayangake ing kuartal kaping pindho. saka 2023.

Sajrone 8 dina pisanan Juli, minangka tandha kuartal kaping telu, Petugas Keamanan Transportasi (TSO) ing saindenging negara mandhegake 166 senjata api liyane, nggawe jumlah total nganti 3,435 senjata api wiwit tanggal 8 Juli. Rasio penumpang sing nggawa senjata api ing kuartal paling anyar. ana 7.5 senjata api saben siji yuta penumpang, nuduhake penurunan tipis saka periode sing cocog ing 2023, ing ngendi tingkat panemuan ana 7.9 senjata api saben siji yuta penumpang.

"Sajrone periode volume lelungan sing mecah rekor, petugas kita kerja keras kanggo njaga sistem transportasi kita lan keamanan umum sing lelungan, lan kapan wae ndeteksi senjata api, ana keprihatinan safety nyata kanggo karyawan lan lelungan ing garis ngarep," ujare. TSA Administrator David Pekoske.

"Yen sampeyan nggawa senjata api, sampeyan kudu nyelehake senjata kasebut lan dikunci ing koper hard-side ing tas sing dicenthang lan ngumumake menyang maskapai nalika mriksa ing loket tiket maskapai. Aja nggawa menyang checkpoint. Regane larang lan nundha sampeyan lan wong liya sing lelungan ing jalur sing padha karo sampeyan.

TSA nyengkuyung penumpang maskapai kanggo nyiapake lan sinau tata cara pengepakan sing bener sadurunge tekan bandara. Penumpang bisa lelungan nganggo senjata api, nanging kudu:

• Aman ing bagasi dicenthang penumpang kang

• Dikempalken unloaded

• Dikunci ing kasus hard-sisi

• Diumumake menyang maskapai nalika mriksa tas ing loket tiket maskapai

Senjata api ora diijini ing checkpoints keamanan, ing wilayah aman saka bandara, utawa ing kabin penumpang pesawat, preduli saka penumpang nduwèni ijin nggawa didhelikake utawa ing yurisdiksi nindakake konstitusional. Nalika lelungan ing luar negeri, penting banget kanggo para penumpang maskapai supaya ngerti hukum tujuan manca, amarga bisa uga nglarang transportasi senjata api lan nyebabake akibat pidana sing abot.

TSA ora ngrampas utawa ngrebut senjata api. Yen penumpang nggawa senjata api menyang pos papriksan keamanan ing wong utawa ing bagasi gawan, petugas bakal ngubungi penegak hukum lokal kanggo mbongkar lan njupuk senjata api kasebut kanthi aman. Penegak hukum uga bisa nangkep utawa ngutip penumpang, gumantung saka hukum lokal. TSA bisa uga nemtokke paukuman sipil nganti meh $15,000, lan kanggo pelanggaran pisanan, penumpang sing nggawa senjata api menyang pos papriksan keamanan bakal kelangan TSA PreCheck nduweni hak limang taun.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...