Airlines Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Fashion News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Plancongan Luar Angkasa: Apa sing bakal sampeyan pakai?

Pilih basa sampeyan
Plancongan Luar Angkasa: Apa sing bakal sampeyan pakai?
Spacewear Virgin Galactic
ditulis dening editor

"Aku seneng cara ing spacewear katon, lan aku seneng karo rasane. Aku uga seneng kasunyatan manawa mbesuk nulis, aku bakal lunga menyang luar angkasa. ” Iki jarene Sir Richard Branson, pendiri Virgin Galactic.

Minggu iki ing New York, perusahaan pakaian Amerika, Under Armor, ngluncurake desain sing bakal digunakake dening 600 calon turis antariksa sing tuku tiket $ 200,000 kanggo dadi penumpang penerbangan angkasa komersial perdana Virgin Galactic.

Virgin Galactic kerja sama karo Under Armor ing wulan Januari kanggo nggawe garis ruang angkasa sing dirancang kanggo para penumpang SpaceShipTwo, pesawat ruang angkasa sub-bital Virgin Galactic.

Richard Branson lan model liyane njupuk gravitasi nol, catwalk vertikal kanggo nampilake desain biru kerajaan, sing kalebu lapisan dhasar, ruang angkasa, alas kaki, setelan latihan, lan jaket astronot Edisi Terbatas.

Klambi, sing dites ing laboratorium sing dirancang kanggo simulasi macem-macem tahapan penerbangan luar angkasa, dirancang kanthi kolaborasi karo macem-macem ahli kalebu dokter, pelatih astronot, pilot, perancang pakaian lan alas kaki, insinyur, lan pelanggan Astronaut Masa Depan supaya priksa manawa dheweke memenuhi kabeh syarat misi menyang ruang.

Virgin Galactic x Ing pesawat ruang angkasa Armor

Sadurunge dipakai dening masarakat umum, setelan kasebut uga bakal dites dening Spesialis Misi Galactic Virgin ing pesawat angkasa uji coba kru VSS Unity. Iki sadurunge digunakake ing penerbangan komersial sing samesthine diwiwiti ing taun 2020.

"Virgin Galactic menehi kita tantangan sing apik kanggo mbangun ruang angkasa komersial pertama ing donya," ujare Kevin Plank. "Inovasi minangka inti saka kabeh perkara sing kita lakoni, lan tim kita ngasilake corak unik ing ruang angkasa klasik sing nggunakake teknologi UA anyar lan anyar kanggo netepake perlengkapan ruang ing mangsa ngarep. Iki minangka kesempatan sing luar biasa kanggo nampilake inovasi kinerja utama ing ruang ing level paling dhuwur lan terus meksa watesan kinerja manungsa. "

Spacesuits bakal dirancang khusus kanggo saben astronot lan dipersonalisasi karo bendera negara lan lencana jeneng. Dheweke malah duwe kanthong transparan kanggo foto sing dikasihi, supaya dijaga, kanthi harfiah, cedhak karo ati.

"Spacesuits minangka bagean saka ikonografi ing jaman angkasa pisanan; kesan visual kita babagan angkasa luar angkasa lan panganggo astronot sing ana gandhengane, ”ujare Branson ing sawijining pernyataan.

"Syarat kanggo spacewear astronot nalika mlebu ing ruang angkasa kaping loro wis berkembang, nanging tantangan desain durung suda. Kita seneng banget nalika Kevin lan Under Armor nggayuh tugas iki lan dheweke wis ngluwihi pangarepan kita. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.