24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel angkara Warta Pamrentah Warta Breaking Libanon News tanggung jawab Keslametan Warta Pecah Arab Saudi Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Peringatan lelungan kanggo Libanon: UEA, Arab Saudi, AS lan negara liya

Arab Saudi lan Uni Emirat Arab ngetokake peringatan perjalanan kanggo Libanon
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Saudi Arabia lan Uni Emirat Arab ana ing antarane negara-negara sing saiki ngelingake warga negara supaya ora lunga menyang Libanon. Langkah Saudi dilaporake dening Saudi Press Agency (SPA). Saudi sing saiki ana ing Libanon disaranake Menteri Luar Negeri Inggris supaya ati-ati banget lan hubungi kedutaan Inggris ing Beirut kanggo njaluk pitulung.

Menteri Pariwisata Lebanon nganti saiki ora nggatekake masalah kasebut lan ora duwe pratondo ing situs web babagan tantangan kanggo turis. Iki minangka warta ora apik kanggo industri pariwisata lan pariwisata aktif lan upaya ngluncurake maneh turisme menyang negara kasebut 2 minggu sadurunge WTM.

Peringatan perjalanan saka menteri luar negeri Arab Saudi diwiwiti nalika demonstrasi Libanon mlebu dina kaloro karo para pemrotes sing njaluk pambuangan para pimpinan sing dituduh ngrampok ekonomi kasebut.

Amerika Serikat wis Libanon dikategorikake minangka kategori 3 sing tegese "nimbang-nimbang lelungan maneh" kanthi ujar:

Mikir maneh lelungan Libanon amarga angkara, terorisme, penculikan, lan konflik bersenjata. Sawetara wilayah tambah akeh risiko. Waca kabeh Penasihat Perjalanan.

Aja Plancong menyang:

  • tapel wates karo Suriah amarga terorisme lan konflik bersenjata
  • tapel wates karo Israel amarga potensial kanggo konflik bersenjata
  • pemukiman pengungsi amarga potensial kanggo konflik bersenjata

Warga AS kudu nimbang maneh utawa nyingkiri lelungan menyang wilayah tartamtu ing Libanon amarga ancaman terorisme, bentrokan bersenjata, penculikan, lan wabah kekerasan, utamane ing cedhak wates Libanon karo Siria lan Israel. Warga AS sing manggon lan makarya ing Libanon kudu ngerti risiko isih ana ing negara kasebut lan kudu ngati-ati risiko kasebut.

Warga AS sing milih lelungan menyang Libanon kudu ngerti manawa petugas konsulat saka Kedutaan Besar AS ora mesthi bisa lelungan kanggo nulungi wong-wong mau. Departemen Luar Negeri nganggep ancaman kanggo personel pamrentah AS ing Beirut cukup serius supaya dheweke bisa urip lan makarya kanthi watesan keamanan sing ketat. Kebijakan keamanan internal Kedutaan Besar AS bisa diatur kapan wae lan tanpa ana kabar sadurunge.

Kelompok teroris terus ngrancang kemungkinan serangan ing Libanon. Potensi kasebut ana mati utawa cilaka ing Libanon amarga ana serangan lan pengeboman sing ditindakake dening kelompok teroris. Teroris bisa uga nyerang kanthi kurang utawa ora ana target target pariwara, lokasi wisata, pusat transportasi, pasar / pusat perbelanjaan, lan fasilitas pamrentah lokal.

Pamrentah Libanon ora bisa njamin perlindungan warga AS saka planggaran kekerasan sing ndadak. Perselisihan kulawarga, lingkungan, utawa sektarian bisa cepet mundhak lan bisa nyebabake tembakan utawa kekerasan liyane tanpa ana peringatan. Bentrokan bersenjata wis ana ing sadawane wates Libanon, ing Beirut, lan ing pamukiman pengungsi. Angkatan Bersenjata Libanon digawa kanggo ngatasi kekerasan kasebut ing kahanan kasebut.

Demo umum bisa ditindakake kanthi ora ana peringatan lan bisa dadi kasar. Sampeyan kudu ngindhari wilayah demonstrasi lan ati-ati ing sacedhake patemon gedhe. Para demonstran mblokir dalan-dalan utama kanggo entuk publisitas amarga kalebu, kalebu dalan utama menyang Kedutaan Besar AS, lan dalan utama ing antara kutha Beirut lan Bandara Internasional Rafiq Hariri. Akses menyang bandara bisa dipateni yen kahanan keamanan saya parah.

Penculikan, manawa kanggo tebusan, motif politik, utawa perselisihan kulawarga, wis kedadeyan ing Libanon. Para tersangka penculikan bisa uga ana gandhengane karo organisasi teroris utawa kriminal.

Nganyari liyane babagan Libanon bisa ditemokake ing https://www.eturbonews.com/world-news/lebanon-news/

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov