24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Industri Rapat News Tanzania Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pameran pariwisata Tanzania kanggo generasi anyar: SITE

Tanzania

Edisi kaping lima saka Ekspo Pariwisata Internasional Swahili (SITE) Tanzania dina iki dibukak kanthi partisipasi tingkat tinggi pariwisata lan pariwara perdagangan plancongan, eksekutif, lan para pembeli saka 60 negara.

Udakara 500 peserta pameran internasional lan lokal, uga 440 pembeli lan media internasional sing dadi tuan rumah saka Afrika, Amerika Utara lan Amerika Selatan, Eropa, India, lan China diarep-arep melu pameran 3 dina sing bakal diwiwiti dina Minggu akhir minggu iki.

SITE narik sawetara seminar lan rapat perdagangan lelungan ing antarane para peserta, umume saka China sing dadi sumber pasar turis sing bakal teka Tanzania target kanggo dijupuk.

Tim wartawan Tionghoa kalebu peserta pameran SITE kaping lima, ing antarané panulis online lan khusus ing koran berbahasa Cina lan stasiun televisi lan radio.

Program Pembeli Hosted sing bakal nampilake kemungkinan lelungan ing, ing njero, lan njaba Tanzania wis direncanakake. Serangkaian seminar wis diatur dening para tur tur lan turisme global babagan topik khusus.

Direktur Urusan Dewan Pariwisata Tanzania (TTB) Devota Mdachi ujar manawa pameran SITE wis diatur kanthi format lelungan lan perdagangan, fokus ing pariwisata topikal, keberlanjutan, konservasi, lan masalah liyane sing gegandhengan karo pasar.

Pariwisata konferensi minangka elemen liyane sing target pameran, kanggo narik kawigaten pertemuan regional lan internasional.

Manggon ing Pusat Konferensi Kota Mlimani ing Dar es Salaam, ibukutha komersial Tanzania, pameran kasebut target lelungan mlebu lan metu menyang Afrika kanggo nggawe lan ngembangake bisnis ing pariwisata, ujare Mdachi.

Dheweke nambahake manawa SITE minangka platform sing apik kanggo promosi pariwisata kanggo nyipta kesempatan kanggo para pengusaha cilik sing bakal nampilake lan adol produk lan layanane.

Pameran kasebut diatur minangka bagean saka tujuan TTB kanggo ningkatake lan ningkatake Tanzania minangka tujuan pilihan kanggo preinan, rapat, insentif, konvensi, lan pameran, ujare.

Dewan (TTB) wis kerja sama karo macem-macem mitra lan sponsor kanggo ngatur acara SITE sing saiki lagi ana ing panggung.

"Kita yakin manawa SITE bakal ndeleng konvergensi pameran sing misuwur, tuan rumah pembeli, media perjalanan, pamicara, lan delegasi saka saindenging jagad menyang Tanzania lan pameran kasebut bakal dadi platform sing bakal ngidini dheweke nampilake produk lan layanan, jaringan. , nggawe kemitraan bisnis anyar lan nguatake sing wis ana, lan ngerteni tren paling anyar ing industri pariwisata internasional, "jarene marang eTN.

SITE uga target kanggo promosi Tanzania minangka tujuan turis sing luwih disenengi kanggo ngubungake Perusahaan Pariwisata Kecil lan Menengah (UKM) karo pasar turis internasional.

"Mula, UKM pariwisata disaranake njupuk kesempatan iki liwat SITE kanggo melobi link pasar anyar karo pasar turis regional lan internasional liyane," ujare.

Kajaba nggunakake jaringan lan bisnis lan kesempatan sinau sajrone pameran kasebut, para panitia pengin narik para peserta supaya bisa ngunjungi taman margasatwa lan situs-situs wisata liyane sing misuwur kayata Gunung Kilimanjaro, Kawah Ngorongoro, Serengeti, Selous Game Reserve, lan pulau kasebut saka Zanzibar.

"Atas wakil Dewan Pariwisata Tanzania, sepisan maneh, sambutan kanggo sampeyan kabeh menyang Tanzania lan partisipasi sukses ing SITE," ujare Mdachi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Apolinari Tairo - eTN Tanzania