Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Breaking Latvia News Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Apa sing salah karo armada airBaltic Airbus? 50 mesin diganti mung 2 taun!

Apa sing salah karo armada airBaltic Airbus? 50 mesin diganti mung 2 taun!
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pembawa bendera Latvia AirBaltic (AS Air Baltic Corporation), sing adhedhasar ing Bandara Internasional Riga lan ngoperasikake penerbangan ing saindenging Eropa, ujar manawa kudu nindakake satus pengganti mesin ing 2 taun pertama sawise nambah Airbus Pesawat A220-300 menyang armada.

Maskapai kasebut ujar manawa penggantian kasebut kedadeyan amarga "macem-macem alasan, kalebu pengganti sing direncanakake lan dijadwalake," amarga rencana pambuka pesawat anyar kasebut mbutuhake "perhatian lan upgrade tambahan sajrone tahap awal eksploitasi."

Jet Airbus A220-300, sadurunge dikenal minangka Bombardier CSeries, dikenalake menyang airBaltic ing Desember 2016 lan nambah pesawat 14 model ing pungkasan taun 2018. Saben pesawat dilengkapi rong mesin Pratt & Whitney. Dadi, yen operator ngoperasikake 13 pesawat nalika semana, tegese perusahaan kudu nindakake meh rong pangowahan saben mesin ing saben pesawat.

Nomer penggantian mesin sing kaget wiwitane dilaporake dening analis penerbangan Alex Macheras ora suwe sawise operator bendera Swiss, Swiss International Air Lines (SWISS), mutusake sawetara pesawat jet Airbus A220. Perusahaan kasebut ujar yen nemoni "insiden" karo mesin pesawat kasebut lan pengin nindakake pamriksa mesin lan pamriksan lengkap kanggo kabeh armada A220 sadurunge dikembalikan menyang layanan.

Sakcepete sawise kedadeyan kasebut, produsen mesin Pratt & Whitney nyaranake cek tambahan armada tambahan kanggo PW1500G, jinis mesin sing nguatake Airbus A220, uga kanggo mesin PW1900G, "supaya armada bisa operasional."

Dina Kemis, SWISS nggawe kabeh A220s menyang layanan lan nerusake penerbangan kanthi rutin. Pangguna utama liyane A220s ora ngumumake rencana kanggo nggawa armada dhewe.

Saiki AirBaltic ngoperasikake 20 pesawat Airbus A220-300, lan uga nggunakake Boeing 737-300, 737-500, lan Bombardier DHQ400 kanggo penerbangan, nanging tujuane duwe armada kabeh jet Airbus.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov