Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Ana masalah ing Chile amarga kenaikan tarif kereta bawah tanah

Masalah ing Chili
Chili2
Avatar
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ana masalah ing Chili sawise rong wong tiwas ing demonstrasi kasar amarga kenaikan tarif kereta bawah tanah. Warga negara sing frustasi tweet: "Media utama ORA kalebu babagan iki. Kanggo pisanan wiwit diktator ing taun 1980-an, militer bali menyang dalan lan menehi sanksi marang para demonstran lan dheweke mateni Retweet sederhana bisa nylametake nyawane. Priksa media iki. "

Kahanan kerusuhan dipicu dening kenaikan tarif metro, sing mundhak saka 800 dadi 830 peso ($ 1.13 dadi $ 1.17) kanggo lelungan jam-jam, sawise kenaikan 20 peso ing wulan Januari.

Presiden Pinera ngumumake dina Sabtu, dheweke nundha kenaikan tarif, sawise kabeh sistem metro ditutup dina sadurunge, para demonstran ngobong lan ngrusak puluhan stasiun, dadi sawetara sing kebakaran.

Masalah ing Chili

Masalah ing Chili

Tweet liyane ujar: "Polisi Chili nggawe hostage wong ing supermarket."

"Aku ngadeg karo mahasiswa lan warga Chile sing nolak monopoli transit massa, energi & kapitalisasi kemiskinan. ”

Para demonstran ing Chili sadurunge dibakar markas perusahaan listrik sing pengin ngunggahake rega kanthi drastis. Kaya ing kabeh rega kasebut lan kenaikan pajak ing Chile, wong sing paling mlarat dadi sing paling angel. Dheweke lara banget.

Pamaca marang eTN: "Ing kene Chile (negaraku), masarakat lara amarga korupsi lan nyiksa saka politikus, polisi lan tentara. ”