Warta Breaking Travel Warta Breaking Maroko Maneka Warta

RIU mbukak hotel nomer enem ing Maroko

RIU mbukak hotel nomer enem ing Maroko
riumo
ditulis dening Juergen T Steinmetz

RIU Hotel & Resor wis kabuka Riu Palace Tikida Taghazout,Klebu kabeh 24 jam hotel sing ana ing wilayah Teluk Taghazout, sing dadi tujuan wisata anyar Maroko, 15 kilometer ing sisih lor Agadir.

The hotel is RIU's enem in Maroko karo mitra Maroko Klompok Tikida, lan dununge dununge ing Samodra Atlantik sing megah, ing pantai swarga kanthi area kursi santai khusus srengenge kanggo para tamu.

hotel kasebut dununge luwih saka 18 hektar ing pusat resor utama Azur Plan Azur ing Maroko, rencana sing tujuane nambahake wisatawan ing taun 2020. Nawakake kabeh layanan sing prestisius Istana Riu sawetara, lan wis 504 kamar kalebu limang kemewahan Suite nglangi link kasebut langsung menyang salah sawijining kolam utama. Kajaba iku, para tamu bisa nikmati prasmanan lengkap masakan internasional ing restoran utama Le Tara, lan telung restoran bertema, Krystal, Bâbor steakhouse kanggo nedha bengi lan Le Musk, sing nawakake spesialisasi Maroko.

Istana Riu Tikida Taghazout dawane teras lan kebon meh 45,000 meter persegi ing endi limang kolam renang sing dirancang gedhe lan apik dirancang ing peti, kanthi amben Bali sing apik. Kanggo tamu sing pengin luwih cedhak karo segara, hotel duwe loro kolam tanpa wates madhep pantai, uga kolam renang njero ruangan lan siji kanggo kulawarga paling enom. Uga nawakake lengkap Tikida Spa kanthi menu ekstensif babagan perawatan kaendahan lan istirahat, apamaneh gym, ruang uap, sauna lan jacuzzi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.