24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Brasil Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Pesawat mabur menyang prapatan sing rame ing Brasil sing mateni paling ora telung wong

Pesawat mabur menyang prapatan sing rame ing Brasil sing mateni paling ora telung wong
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pesawat cilik nabrak dalan ing wilayah Caicara ing Belo Horizonte, Brazil mung sawetara menit sawise budhal saka Bandara Carlos Prates ing kana Senin esuk.

Paling ora ana wong telu sing tiwas nalika pesawat kasebut nabrak dalan omah lan nyala-nyala.

Juru bicara departemen pemadam kebakaran lokal ujar manawa pesawat kasebut mabur langsung menyang kendaraan ing prapatan ing area perumahan, lapor Estado de Minas.

Para responden darurat mburu menyang adegan lan foto lan video ing media sosial nuduhake manawa pirang-pirang blas nyerang. Para saksi mata nglaporake paling ora rong bledosan.

"Kita nyoba kanggo mateni kobongan, ana akeh ledakan lan kita ora bisa nulungi maneh," ujare warga lokal Carlos Henrique Pacheco Diniz, menyang toko berita Globo.

Apike, wilayah kasebut minangka adegan kacilakan pesawat liyane ing wulan April sing nyebabake siji wong tiwas.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov