24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Mesir Breaking News Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong Resorts Rusia Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Penerbangan dari Moskow ke Sharm al Sheikh? Kapan lan kepiye carane diterusake maneh?

Putin lan el-Sisi kanggo ngrembug babagan penerbangan maneh saka Rusia menyang resort Mesir
Vladimir Putin lan Abdel Fattah el-Sisi
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Presiden Rusia Putin lan Abdel Fattah el-Sisi, Presiden Mesir ngrembug penerbangan tanpa mandheg saka Moskow, Saint Petersburg, Kazan, Ufa Miturut Hurghada utawa Sharm al-Sheikh. Penerbangan kaya ngono dihentikan dening Rusia amarga masalah keamanan lan keamanan lan bisa uga enggal dilanjutake. Pengunjung Rusia butuh visa kanggo Kairo, nanging ora kanggo lelungan menyang kutha-kutha resor ing Sinai.

Kedutaan Besar Mesir ing Rusia, sambungan sambungan udara langsung antara Rusia lan resor Mesir Sharm el-Syekh, Hurghada, bakal dadi topik diskusi antarane Presiden Mesir, Abdel Fattah el-Sisi lan Presiden Rusia Putin sajrone KTT Rusia-Afrika taun iki sing bakal dianakake ing Sochi, Rusia tanggal 23 lan 24 Oktober.

Sumber diplomatik Rusia negesake manawa masalah iki bakal dirampungake, lan lalu lintas udhara bisa dibalekake maneh ing wektu sing cedhak. Miturut dheweke, saiki departemen sing relevan kanggo loro negara kasebut nyritakake rincian kesepakatan mbesuk.

Misi diplomatik Mesir uga nyathet manawa optimis banget babagan negosiasi ing antarane kaloro pimpinan kasebut lan ana harapan sing gedhe yen penerbangan bakal dilanjutake sawise rapat.

"Kita optimis banget babagan diskusi ing antarane rong pimpinan kasebut. Panitia paninjauan paling anyar negesake manawa kabeh sing ana ing Mesir wis apik. Iki menehi pangarep-arep manawa ing rapat kasebut bakal dijupuk keputusan positif babagan masalah iki. Ing sisih Mesir, kabeh syarat wis dipenuhi, ”ujare kedutaan.

Wakil Presiden Uni Pariwisata Rusia ngandhakake yen yen dijupuk keputusan paling dhuwur, butuh wektu udakara sewulan kanggo mulihake rute udara saka kutha-kutha Rusia. "Pitakon liyane yaiku rencana wisata kanggo musim gugur-musim salju wis rampung. Nanging aku mikir iki ora bakal dadi masalah gedhe, pesawat bakal diterusake maneh, panjaluk kanggo Mesir isih ana, lan isih akeh, "jarene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov