News

Nglampahi Thanksgiving ing Roma kanthi rega kurang saka US $ 1,000

cavalieri_hilton_hotel_01
cavalieri_hilton_hotel_01
ditulis dening editor

LIBERTYVILLE, IL - Ora gampang banget mikir babagan perjalanan Thanksgiving sing apik.

Print Friendly, PDF & Email

LIBERTYVILLE, IL - Ora gampang banget mikir babagan perjalanan Thanksgiving sing apik. TourCrafters sing ahli ing Italia nawakake paket "Thanksgiving Khusus ing Roma" $ 909 sing kudu dipesen nganti tanggal 12 Agustus. Regane bisa uga nambah US $ 50 sawise tanggal 12 Agustus.

Roma Khusus 5 dina / 4 wengi diwiwiti mung $ 909, kalebu tarif udhara saka New York, biaya tambahan bahan bakar, akomodasi pilihan hotel mewah, sarapan saben dina, transfer mlebu bandara menyang hotel, tur plancongan setengah dina ing Roma kuno, gelato gratis ing gelateria ing Via Cavour, layanan hotel lan pajak, reservasi (gratis) kanggo nedha bengi Thanksgiving, diskon 20 persen ing wengi kaping lima, diskon 25 persen ing Museum Vatikan tur wisata, lan diskon 25 persen kanggo transfer kepergian.

Apa sing luwih nyenengake tinimbang nggawa tacchino (sing basa Italia kanggo kalkun) ing Kutha Langgeng? Cuaca Thanksgiving cocog kanggo nyawang; menu restoran kebak game, truffle, lan barang liyane; lan penawaran budaya Roma isih ana. Hotel bintang 4 sing ditawakake kalebu Grand Hotel Beverly Hills, sing cedhak karo Villa Borghese (US $ 909), menyang Hotel Oxford, sing sawetara blok saka Via Veneto (US $ 960), lan Starhotel Michelangelo, sing cedhak karo Vatikan (US $ 985).

Add-ons tarif udhara kanggo kutha-kutha liyane yaiku $ 90 kanggo Boston, US $ 125 kanggo Miami lan Chicago, lan US $ 230 kanggo Los Angeles. Kabeh rega saben wong, rong wong, tundhuk kasedhiyan, lan ora kalebu pajak bandara, sing bisa diganti. Reservasi kudu dibayar sajrone 72 jam pesenan.

Kanggo informasi tambahan, bukak www.tourcrafters.com. Kanggo leladen, nelpon 800-482-5995.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.