Airlines Airport Warta Breaking Travel News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Qantas Airways: Numpak kapal nganti sedina

Qantas Airways: Numpak kapal nganti sedina
Kru Qantas ngrayakake sawise lelungan 19 jam
ditulis dening Alain St.Ange

Operator Australia Qantas wis ngrampungake tes penerbangan penumpang komersial paling dawa sing ora mandheg minangka bagean saka riset babagan cara lelungan kasebut bisa mengaruhi pilot, kru, lan penumpang.

The Boeing 787-9 karo 49 wong ing pesawat njupuk 19 jam 16 menit kanggo mabur saka New York menyang Sydney, rute 16,200-km (10,066-mil) rute.

Sasi ngarep, perusahaan kasebut bakal nyoba nyoba penerbangan mandheg saka London menyang Sydney.

Qantas ngarepake arep mutusake arep miwiti rute ing pungkasan taun 2019.

Yen diterusake, layanan bakal diwiwiti ing 2022 utawa 2023.

  • Kepiye lelungan UK-Australia berkembang dadi siji penerbangan
  • Apa plancongan udhara sing adoh uga murah?

Belum ana pesawat komersial sing bisa nerbitake rute jarak jauh sing dawa banget kanthi muatan penumpang lan muatan, laporan kantor berita Reuters.

Kanggo menehi pesawat bahan bakar sing cukup kanggo ngindhari bahan bakar maneh, penerbangan Qantas nganggo bahan bakar maksimum, beban barang sing diwatesi lan ora ana momotan.

Penumpang nyetel jam tangane menyang Sydney sawise mlebu lan tetep siyaga nganti wengi tiba ing sisih wétan Australia kanggo nyuda jetlag.

Nenem jam mengko, dheweke diwenehi panganan karbohidrat sing dhuwur lan lampune surem supaya bisa turu.

Tes ing papan kalebu ngawasi gelombang otak pilot, level melatonin lan kewaspadaan uga kelas olahraga kanggo penumpang lan analisis pengaruh nyebrang akeh zona wektu ing awak masarakat.

"Iki penting banget kanggo penerbangan. Muga-muga, iki minangka pratinjau layanan reguler sing bakal nyepetake cara wong lelungan saka sak jagad menyang sisih liyane, "ujare CEO Grup Qantas, Alan Joyce.

Persaingan ing pasar penerbangan jarak jauh sing suwe saya suwe saya suwe saya suwe, kanthi macem-macem maskapai penerbangan sing mbukak rute lengkap.

Singapore Airlines ngluncurake perjalanan cedhak 19 jam saka Singapura menyang New York taun kepungkur, sing saiki dadi penerbangan komersial biasa paling dawa ing donya.

Ing taun kepungkur uga, Qantas miwiti layanan tanpa henti 17 jam saka Perth menyang London, dene Qatar Airways ngoperasikake layanan 17.5 jam antarane Auckland lan Doha.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Alain St.Ange

Alain St Ange kerja ing bisnis pariwisata wiwit taun 2009. Dheweke diangkat dadi Direktur Pemasaran Seychelles dening Presiden lan Menteri Pariwisata James Michel.

Dheweke diangkat dadi Direktur Pemasaran Seychelles dening Presiden lan Menteri Pariwisata James Michel. Sawise setaun

Sawise setaun kerja, dheweke diangkat dadi jabatan CEO Dewan Pariwisata Seychelles.

Ing 2012 Organisasi regional Kepulauan Vanilla Samudra Hindia dibentuk lan St Ange diangkat dadi presiden organisasi kaping pisanan.

Ing re-shuffle kabinet 2012, St Ange diangkat dadi Menteri Pariwisata lan Budaya sing mundur ing tanggal 28 Desember 2016 kanggo nggayuh pencalonan dadi Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia.

Ing Majelis Umum UNWTO ing Chengdu ing China, ana wong sing digoleki "Sirkuit Speaker" kanggo pariwisata lan pembangunan berkelanjutan yaiku Alain St.Ange.

St.Ange minangka mantan Menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan lan Laut Seychelles sing nilar kantor ing Desember taun kepungkur kanggo nyalonake posisi Sekretaris Jenderal UNWTO. Nalika pencalonan utawa dokumen pendhukunge ditarik dening negarane mung sedina sadurunge pemilihan ing Madrid, Alain St.Ange nuduhake kaluhurane minangka juru pidato nalika pidato ing pertemuan UNWTO kanthi sih, semangat, lan gaya.

Tindak tutur dheweke sing direkam direkam minangka pidato sing paling apik kanggo tandha ing badan internasional PBB iki.

Negara-negara Afrika asring ngelingi alamat Uganda kanggo Platform Pariwisata Afrika Wétan nalika dadi tamu terhormat.

Minangka mantan Menteri Pariwisata, St.Ange minangka pamicara biasa lan misuwur lan asring katon nalika ngatasi forum lan konferensi kanggo jenenge negarane. Kemampuane ngomong 'ing sandhangan' mesthi katon minangka kemampuan langka. Dheweke asring ujar manawa ngomong saka ati.

Ing Seychelles, dheweke dikenang nalika menehi tandha nalika mbukak resmi Carnaval International de Victoria ing pulau kasebut nalika dheweke negesake maneh tembung-tembung saka lagu terkenal John Lennon ... "Sampeyan bisa uga ujar manawa aku ngimpi, nanging aku ora mung siji. Ing sawijining dina, sampeyan kabeh bakal melu kita lan jagad iki bakal dadi luwih apik dadi siji ”. Kontingen pers global nglumpuk ing Seychelles ing dina kasebut nganggo tembung dening St.Ange sing dadi berita utama ing endi wae.

St.Ange ngirim alamat intine kanggo "Konferensi Pariwisata & Bisnis ing Kanada"

Seychelles minangka conto sing apik kanggo pariwisata berkelanjutan. Mula ora nggumunake yen ndeleng Alain St.Ange sing digoleki dadi pembicara ing sirkuit internasional.

Anggota Travelmarketingnetwork.