24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Industri Rapat News Warta Breaking Nigeria Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Negara Afrika endi sing keplok Wisata Dubai?

Pariwisata Dubai dipimpin dening CEO Issam Kazim ing Acara Plancongan Nigeria
ditulis dening Alain St.Ange

Kanthi tuwuhing digit kaping pindho sing apik banget, lalu lintas mlebu saka negara Afrika iki menyang Dubai tansaya 28 persen taun-taun, negesake jabatane minangka pasar sumber ke-17 paling gedhe ing emirat.

Departemen Pariwisata lan Pemasaran Dagang Dubai (Pariwisata Dubai) wis nglaporake babagan volume turisme sing apik banget Nigeria, Pasar sumber paling gedhe ing Afrika kanggo lalu lintas mlebu Dubai, nampani 113,000 pengunjung sewengi ing 7 wulan pertama 2019.

Portofolio atraksi Dubai macem-macem wis ngalami minat ing antarane para turis Nigeria liwat kemitraan perdagangan strategis, kampanye pemasaran integral, lan aktifitas media sosial sing aktif.

Pasar lan acara

Nggawe upaya terus-terusan nyedhiyakake platform kanggo nyiarake penawaran lengkap Dubai kanggo turis Afrika, Pariwisata Dubai, sing dipimpin dening CEO, Issam Kazim, nampilake dhukungan ing Pasar Perjalanan Afrika Akwaaba kanggo taun kaping papat berturut-turut karo delegasi 21 Dubai sing kuat. mitra adhedhasar, sing kalebu tim saka Expo 2020 Dubai.

Acara perdagangan plancongan paling apik ing Afrika Kulon nggabungake para pemangku kepentingan industri saka sektor publik lan swasta kanggo nyedhiyakake platform kanggo nuduhake wawasan pasar utama, luwih ngencengi hubungane para emirat karo operator lan menehi kesempatan kanggo ningkatake penawaran tujuan Dubai sing terus berkembang kanggo penawaran sing apik banget pamirsa sing dituju. Menang penghargaan 'Stand Terbaik' kanggo taun kaping papat berturut-turut, turisme Pariwisata Dubai, sing paling gedhe ing pameran kasebut, nyambut tamu lan nggawe rekor Akwaaba kanthi luwih saka 700 delegasi sing melu sesi panel industri.

Dubai Faceoff

Amarga akeh wong sing seneng, enem saka sangang selebriti Nollywood saka kampanye "Dubai Faceoff" tampil kaget ing panggung kanggo nyuarakake pengalaman lan kekagumane kutha kasebut. Sajrone sesi kasebut, Issam Kazim, CEO, Dubai Corporation kanggo Pariwisata lan Pemasaran Dagang (DCTCM) gabung karo Yang Mulia Fahad Obaid Mohamed Al Taffag, Duta Besar Uni Emirat Arab menyang Republik Federal Nigeria kanggo menehi wawasan pasar lan nganyari babagan tokoh pengunjung. Sorotan liyane kalebu macem-macem penawaran tujuan Dubai lan ringkesan kampanye ing pasar.

Acara kasebut uga nyakup sawetara rapat strategis karo mitra dagang lan media, kalebu TBI, mitra dagang utama lan salah sawijining sing paling gedhe ing Nigeria; Megaletrics, salah sawijining pemilik stasiun radio paling gedhe ing Nigeria, uga mitra dagang utama Dubai liyane GHI Assets, NANTA, Seki, lan Wakanow.com.

Pariwisata Dubai terus makili dadi model studi kasus kanggo pariwisata menyang pasar lelungan Afrika, fokus kanggo nambah kegiatan pemasaran kanthi umum kalebu lokakarya pelatihan, kegiatan perdagangan (aktivasi penjualan, lelungan fam) lan kampanye uga ngembangake sawetara mitra ing Dubai sing melu pameran acara lan acara ing pasar Nigeria.

Mitra Dubai

Mitra sing ana ing Dubai sing ana ing jabatan Pariwisata Dubai kalebu Rumah Sakit Amerika, Avani Deira Dubai Hotel, Hotel Copthorne, Otoritas Kesehatan Dubai, Emaar Hospitality Group LLC, Expo 2020, Apartemen Hotel Golden Sands, Golden Treasure Tourism LLC, JA Resorts & Hotels LLC, Jumeirah Group, Mida Travels, Pacific Destination Tourism LLC, Rayna Tourism LLC, Red Apple Middle East Tourism LLC, Royal Arabian Destination Management DMCC, Tabeer Tourism, The Ritz Carlton Dubai, JBR, Travel Destination Online DMCC, W Hotel Palm Jumeirah, Wings Tours Gulf (LLC).

Issam Kazim, CEO, Dubai Corporation for Pariwisata lan Pemasaran Dagang (DCTCM), ujar: "Keramahan lan sambutan sejatine sing ditampa nalika ing Nigeria mbukak dalan kanggo Pasar Perjalanan Akwaaba sing sukses banget ing taun 2019. Ekspresi terus ing acara industri kayata iki minangka bukti strategi pasar global sing beda-beda kanggo melu karo mitra strategis utama, nguatake hubungan positif kita karo ekosistem perdagangan lelungan Afrika. "

Pariwara Dubai luwih maju ing saindenging bawana Afrika, Pariwisata Dubai terus nggunakake strategi pemasaran multi-lapisan, nyedhiyakake program komunikasi khusus sing ngakoni kekuwatan media sosial ing pengaruhe proses nggawe keputusan para turis. Pendekatan iki nuduhake ngluncurake kampanye 'Dubai Face Off', ing endi Pariwisata Dubai sukses kolaborasi karo mitra dagang WONTRA lan Tour Brokers International kanggo nyedhiyakake paket perjalanan eksklusif sing ngidini para penggemar lelungan karo selebriti 'Nollywood'.

Minangka bagean saka kampanye, sangang selebriti Nigeria sing kondhang menehi kesempatan langka para penggemar kanggo ngancani dheweke menyang Dubai, kanthi paket nawakake tiket penerbangan, visa mlebu, transfer bandara, patang wengi nginep ing akomodasi bintang 4 utawa 5, safari sepi pengalaman, tur kutha, tiket menyang IMG World of Adventure, pengalaman mangan kelas internasional, uga wektu sing ditemtokake karo para selebriti.

Dhukungan strategis

Kanthi dhukungan strategis saka para pemangku kepentingan ing saindenging kutha, para tokoh selebriti lan para penggemar melu sawetara serangkaian tantangan sing nggabungake keterlibatan media sosial, njaluk para penggemar milih pemenang favorit sajrone urip. Kampanye kasebut ngluwihi asil sing diramalake kanthi luwih saka 200 penggemar sing plancong menyang Dubai kanggo kampanye eksklusif, dene selebriti nampa kurang saka 31 yuta keterlibatan ing media sosial kanggo ningkatake strategi media sosial departemen 'sing terus-terusan' - sing, nganti saiki, wis ngluwihi target keterlibatan ramalan taun meh 300 persen.

Issam Kazim, CEO, DCTCM, komentar babagan kampanye kasebut: "Nalika Dubai terus dadi tujuan utama pilihan kanggo para pelancong Nigeria, kita duwe komitmen kanggo nyedhiyakake potensial salah sawijining pasar sumber paling cepet kanthi nawakake kampanye pemasaran integral digawe khusus lan aktivasi perdagangan sing nampilake proposal kelas internasional kutha lan pengalaman luar biasa sing ditawakake. Kampanye 'Dubai Face Off' minangka conto utama saka upaya kanggo nggunakake kekuwatan konten sing digawe pangguna lan sirkulasi organik ing segmen penargetan sing kepengin banget ngalami pengalaman khusus lan macem-macem. ”

Nalika departemen kasebut terus nggawe lan nambah hubungan sing kuat karo pasar Nigeria, pariwisata Dubai duwe rencana ngluncurake kampanye selebriti pemasaran musim dingin sing ditarget kaping pindho kanthi pariwara, radio, lan aktivasi media sosial ing njaba omah kanggo narik kawigaten para turis Nigeria lan posisi Dubai minangka tujuan pilihan ing saindhenging taun.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Alain St.Ange

Alain St Ange kerja ing bisnis pariwisata wiwit taun 2009. Dheweke diangkat dadi Direktur Pemasaran Seychelles dening Presiden lan Menteri Pariwisata James Michel.

Dheweke diangkat dadi Direktur Pemasaran Seychelles dening Presiden lan Menteri Pariwisata James Michel. Sawise setaun

Sawise setaun kerja, dheweke diangkat dadi jabatan CEO Dewan Pariwisata Seychelles.

Ing 2012 Organisasi regional Kepulauan Vanilla Samudra Hindia dibentuk lan St Ange diangkat dadi presiden organisasi kaping pisanan.

Ing re-shuffle kabinet 2012, St Ange diangkat dadi Menteri Pariwisata lan Budaya sing mundur ing tanggal 28 Desember 2016 kanggo nggayuh pencalonan dadi Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia.

Ing Majelis Umum UNWTO ing Chengdu ing China, ana wong sing digoleki "Sirkuit Speaker" kanggo pariwisata lan pembangunan berkelanjutan yaiku Alain St.Ange.

St.Ange minangka mantan Menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan lan Laut Seychelles sing nilar kantor ing Desember taun kepungkur kanggo nyalonake posisi Sekretaris Jenderal UNWTO. Nalika pencalonan utawa dokumen pendhukunge ditarik dening negarane mung sedina sadurunge pemilihan ing Madrid, Alain St.Ange nuduhake kaluhurane minangka juru pidato nalika pidato ing pertemuan UNWTO kanthi sih, semangat, lan gaya.

Tindak tutur dheweke sing direkam direkam minangka pidato sing paling apik kanggo tandha ing badan internasional PBB iki.

Negara-negara Afrika asring ngelingi alamat Uganda kanggo Platform Pariwisata Afrika Wétan nalika dadi tamu terhormat.

Minangka mantan Menteri Pariwisata, St.Ange minangka pamicara biasa lan misuwur lan asring katon nalika ngatasi forum lan konferensi kanggo jenenge negarane. Kemampuane ngomong 'ing sandhangan' mesthi katon minangka kemampuan langka. Dheweke asring ujar manawa ngomong saka ati.

Ing Seychelles, dheweke dikenang nalika menehi tandha nalika mbukak resmi Carnaval International de Victoria ing pulau kasebut nalika dheweke negesake maneh tembung-tembung saka lagu terkenal John Lennon ... "Sampeyan bisa uga ujar manawa aku ngimpi, nanging aku ora mung siji. Ing sawijining dina, sampeyan kabeh bakal melu kita lan jagad iki bakal dadi luwih apik dadi siji ”. Kontingen pers global nglumpuk ing Seychelles ing dina kasebut nganggo tembung dening St.Ange sing dadi berita utama ing endi wae.

St.Ange ngirim alamat intine kanggo "Konferensi Pariwisata & Bisnis ing Kanada"

Seychelles minangka conto sing apik kanggo pariwisata berkelanjutan. Mula ora nggumunake yen ndeleng Alain St.Ange sing digoleki dadi pembicara ing sirkuit internasional.

Anggota Travelmarketingnetwork.