Dewan Pariwisata Afrika Warta Breaking Travel Breaking News Zimbabwe Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Investments News Pengumuman Pers Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pengembalian investasi dhuwur ing Zimbabwe? Skema Irigasi lan Produksi Pertanian Komersial

Pilih basa sampeyan
071003_zimbabwe-flag
071003_zimbabwe-flag
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Akeh sing ujar manawa Zimbabwe bisa dadi rahasia rahasia kanggo investor global. Iki kalebu investasi ing industri wisata lan pariwisata potensial. eTN wis nglaporake babagan ikesempatan investasi ing pariwisata in Victoria Falls kanggo taun. Zimbabwe ngalami jaman angel, nanging wektu angel asring dibukak kanggo investor sing ora konvensional lan kemungkinan ngasilake sing dhuwur.

Zimbabwe bisa uga duwe kesempatan bali sing dhuwur ing Horizon lan katon kaya ngono Pangembangan pertanian.

Saiki ing Otoritas Pangembangan Pertanian lan Pedesaan (ARDA)ngundang Perusahaan Investasi sing kasengsem lan Investor Individu kanggo bermitra karo pangembangan Skema Irigasi lan uga Produksi Pertanian Komersial ing Skema Irigasi Greenfield lan Estat ARDA sing ana, target produksi produksi Keamanan Panganan lan Plot Ekspor ing sangisoré Kemitraan Publik-Swasta (PPP) Model utawa Pamrentah Zimbabwe liyane sing nyetujoni bentuk Kemitraan.

Potensi Mitra / Investor kudu kapitalisasi kanthi cukup kanggo ora mung nyedhiyakake dhukungan Modal Kerja nanging uga investasi Modal sing kudu kalebu nanging ora diwatesi mung kanggo: -

  • Mbusak Tanah lan Pangembangan;
  • Pangembangan infrastruktur irigasi sing dibutuhake;
  • Nggawe jaringan dalan ing wilayah Proyek;
  • Akuisisi Mesin lan / utawa Peralatan Pertanian sing dibutuhake;
  • Bangunan Pabrik, Kantor, lan Omah Staff ing kebon;
  • Nggawe fasilitas Penambahan Nilai ing situs;
  • Nggawe Skema Out-grower lan / utawa In-Grower sing sregep lan integral kanggo Proyek kasebut kanggo entuk manfaat kanggo Komunitas Lokal; lan
  • Nggawe infrastruktur pendhukung liyane sing perlu.

Skema Estat / Irigasi ing ngisor iki ditawakake: -

Skema Estate / Irigasi Ukuran (ha) Lokasi / Propinsi

 

Tanduran sing bisa ditandur status
1. Estate Bangga Doreen 9,591 Kadoma, Provinsi Mashonaland Kulon Jagung, Kedele, Gandum, Susu & Daging Sapi Estate ARDA sing Ana Saiki
2. Estate Sanyati 1,650 Kadoma, Provinsi Mashonaland Kulon Katun, Sorghum, Tanaman Hortikultura lan Jeruk. Estate ARDA sing Ana Saiki
3. Skema Irigasi Bulawayo Kraal            15,000 Binga, Provinsi Matabeleland Lor Jeruk lan Tanaman Hortikultura, Skema Irigasi ARDA sing Ana Saiki
4. Skema Irigasi Tugwi-Mkorsi            10,000 Chiredzi, Provinsi Masvingo Tebu Gula, Jeruk lan Tanduran Hortikultura Skema Irigasi Greenfield
5. Skema Irigasi Dande. 4,300 Guruve & Mbire, Provinsi Mashonaland Tengah Katun, Sorghum, Tanaman Hortikultura lan Jeruk. Skema Irigasi Greenfield
6. Skema Irigasi Semwa 12,000 Gunung Darwin, Provinsi Mashonaland Tengah Katun, Sorghum, Tanaman Hortikultura lan Jeruk. Skema Irigasi Greenfield
7. Skema Irigasi Kanyemba 20,000 Lembah Zambezi, Provinsi Mashonaland Tengah Katun, Sorghum, Tanaman Hortikultura lan Jeruk. Skema Irigasi Greenfield
8. Kabinet Ndhukung Program Wisuda ARDA 146,143 Maneka Provinsi Ternakan, macem-macem Tanaman kalebu Hortikultura Pertanian A1 lan A2 sing dipilih

Perusahaan lan / utawa individu sing duwe minat kudu menehi Bukti Kapabilitas Keuangan lan pengalaman sing nuduhake manawa dheweke nduweni kualifikasi lan pengalaman sing bisa ditindakake. Syarat lan Ketentuan sing rinci bakal dimanfaatake kanggo Mitra Investasi Prospektif sing ora disenengi sing bakal diwajibake nganilai Situs Proyek sing ditarget, nggawe lan ngasilake Rencana Bisnis lan Proyek Arus Tunai kanggo evaluasi pungkasan.

Kabeh Ekspresi Minat tinulis, kanthi tandha "CALL FOR EXPRESSION OF INTEREST" kudu ditampa paling ora tanggal 31 Oktober 2019 sing ditujokake kanggo: -

Kepala Petugas Eksekutif
Otoritas Pangembangan Pertanian lan Pedesaan
3 McChlery Avenue South, Eastlea
PO Box CY 1420, Tambak
HARARE, ZIMBABWE

[email dilindhungi]  or  [email dilindhungi]

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.