News

Resor turis Israel ing Eilat guncang kanthi ledakan

0a8_98
0a8_98
ditulis dening editor

Serangkaian bledosan keprungu ing kutha Eilat ing sisih kidul Israel.

Juru bicara polisi Micky Rosenfeld ujar dina iki manawa polisi nggoleki sumber bledosan kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

Serangkaian bledosan keprungu ing kutha Eilat ing sisih kidul Israel.

Juru bicara polisi Micky Rosenfeld ujar dina iki manawa polisi nggoleki sumber bledosan kasebut.

Media-media Israel nglaporake manawa limang roket dipecat ing kutha kasebut, lan tekan ing cedhak Segara Abang.

Dilaporake ora ana cilaka utawa karusakan.

Ing wulan April, sisa-sisa roket ditemokake ing perairan cedhak Eilat.

Eilat minangka resor wisata domestik lan internasional sing populer. Serangan militan ing wilayah kasebut langka.

Polisi Israel banjur ujar manawa roket wis dipecat menyang kutha kidul.

Juru bicara polisi Micky Rosenfeld negesake manawa jeblugan kasebut disebabake roket, nanging ujar ora ana wong sing cilaka ing Eilat.

Dheweke nambahake manawa polisi nggoleki sumber serangan kasebut.

Sauntara kuwi, pejabat ing Yordania ujar yen ana jeblugan nyerang kutha Aqaba, nganti wong papat cilaka.

Menteri informasi Yordania Ali Ayed ujar manawa ana roket sing nyerang dalan gedhe ing kutha kasebut. Dheweke ora bisa negesake kewarganegaraan saka papat korban kasebut.

Iki minangka serangan kaping pindho ing taun iki. Ing wulan April, roket dipecat menyang Eilat lan Aqaba, ora nyebabake cilaka nanging nyerang gudang Yordania.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.