Warta Pecah Andorra Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Pariwisata News Wire Plancongan Maneka Warta

Hotel Utama ing jagad iki milih Presiden lan Chief Executive Officer anyar

Hotel Utama ing jagad iki milih Presiden lan Chief Executive Officer anyar
Shannon Knapp
ditulis dening Kepala Editor Tugas

The Hotel Utama Dunia, Ltd (LHW) dina iki ngumumake yen Komite Eksekutif, kalebu pitu hoteler LHW, wis milih Shannon Knapp dadi Presiden & Kepala Eksekutif sabanjure, sing bakal efektif. Knapp, sing dadi tanggung jawab kepemimpinan perusahaan ing wulan April dadi CEO sementara, sadurunge dadi Wakil Presiden Senior lan Chief Marketing Officer LHW luwih saka limang taun.

"Shannon minangka pimpinan sing kuat, efektif lan didhasarake nilai-nilai sing wis dadi pendhukung strategi lan inovasi ing perusahaan wiwit gabung ing 2013," ujare Andrea Kracht, Ketua, Komite Eksekutif, The Leading Hotels of the World and Proprietor, Baur au Lac. "Wis dadi jabatan eksekutif ing LHW luwih saka enem taun, Shannon ngerti babagan bisnis kita. Dheweke uga duwe pengalaman akeh ing lanskap lelungan mewah sing luwih jembar. Komite Eksekutif yakin banget manawa ing sangisoré arahane, LHW bakal terus mandhegani industri perhotelan mewah independen. ”

"Aku diajeni banget lan andhap asor amarga aku duwe kesempatan kanggo nuntun institusi sing dimiliki lan ikonik iki," ujare Shannon Knapp, Presiden & Kepala Eksekutif, Hotel Leading ing Dunia. "Digawe dening para hoteler, kanggo para hoteler luwih saka 90 taun kepungkur, LHW tetep darmabakti kanggo menehi keberhasilan anggota hotel independen lan njamin segmen keramahan mewah sing luar biasa iki terus maju. Aku seneng banget karo misi iki lan menehi inspirasi kanggo kolaborasi karo hotel 430 sing apik ing koleksi lan karyawan LHW sing luar biasa kanggo nindakake misi kasebut. "

Wiwit njupuk tanggung jawab kepemimpinan minangka CEO sementara, Knapp ngarahake perusahaan liwat transisi kepemimpinan sing sukses lan wiwit nyepetake momentum perusahaan ing meh kabeh bidang kritis bisnis. Sajrone wektu kasebut, dheweke uga nggawe strategi lan strategi bisnis LHW kanggo masa depan perusahaan.
Nalika dadi Wakil Presiden Senior lan Chief Marketing Officer, Knapp ngetrapake strategi terobosan merek lan data adhedhasar data, ngowahi pengalaman pelanggan, lan nyepetake loyalitas merek kanggo perusahaan kasebut. Knapp ngawasi macem-macem divisi pemasaran LHW lan tanggung jawab kanggo ngrancang ulang lan ngluncurake ekosistem loyalitas Leading Hotel, Leaders Club, program sing wis diakoni dening Condé Nast Traveler minangka "nawakake alternatif butik hotel rantai mega kanthi bevy keuntungan. "

Kajaba iku, dheweke nggawe analytics pemasaran lan organisasi wawasan pelanggan kanggo nggawe owah-owahan paradigma panggunaan data kanggo ngandhani strategi pemasaran, ngasilake efisiensi pemasaran lan jutaan dolar ing penghasilan tambahan.

Knapp uga nyedhiyakake pengalaman lelungan mewah saka dheweke sajrone 15 taun ing American Express, ing kana dheweke duwe kesempatan kanggo makarya ing divisi perjalanan Corporate lan Leisure, ngatur program lelungan mewah, mitra lan mupangat kanggo anggota Platinum lan Centurion Card lan konsorsiensi lelungan. bisnis

"Latar mburi pengalaman pemasaran lan pelanggan Shannon sing kuat bakal ndadekake LHW bisa nambah kekuwatan kanggo nggandhengake para turis sing kepengin weruh crita-crita sing ora biasa karo para petugas hotel sing bisa nggawe dheweke," ujare Kracht. "Pengangkatan Shannon bakal ngenalake perspektif anyar babagan bisnis sing bakal nemtokake peran LHW kanggo menehi keberhasilan anggotane."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov