News

Apa asuransi plancongan regane regane utawa mbuwang dhuwit?

flu
flu
ditulis dening editor

Rencana plancongan kaganggu amarga macem-macem sebab. Apa regane regane ekstra

Print Friendly, PDF & Email

Rencana plancongan kaganggu amarga macem-macem sebab. Apa regane regane ekstra asuransi perjalanan kanggo nglindhungi perjalanan sampeyan? Badai salju, angin topan, penerbangan sing ora kejawab, utawa penyakit flu bisa uga ngrusak plancongan sing ora kaetung saben taun. Kanggo nglindhungi bencana sing ora dikarepake, akeh wong sing seneng lelungan asuransi perjalanan. Nanging sadurunge metu lan nambah biaya plancongan, priksa manawa sampeyan wis ngerti apa sing dijamin lan apa sing ora.

Rong jinis utama yaiku asuransi perjalanan beda banget. Sing nomer siji, sing diarani asuransi pembatalan perjalanan, ditujokake kanggo nglindhungi para plancong yen ora kejut pesawat utawa pelayaran utawa tiba-tiba lara sadurunge budhal menyang pantai.

Asuransi perjalanan medis liyane, fokus ing masalah kesehatan sing bisa muncul nalika sampeyan lelungan, umume ing negara manca sing ora nampa asuransi medis Amerika.

"Umume, asuransi perjalanan minangka topik sing jembar lan mbingungake tumrap para wisatawan, "ngelingake Chris McGinnis, ahli perjalanan bisnis kanggo Best Western.

Asuransi pembatalan lelungan nglindhungi sampeyan yen sampeyan lelungan lelungan sing mbutuhake setor utawa kalebu sing ora bisa dibalekake kaya pesawat udara utawa pelayaran. McGinnis ujar manawa kabijakan kasebut biasane nutupi pambatalan amarga macem-macem alasan "wiwit kesehatan pribadi utawa status kerja nganti bencana alam."

"Ana uga asuransi gangguan perjalanan yen sampeyan kudu bali luwih dhisik lan pengin pengembalian dana," jarene.

Luwih becik tuku asuransi kasebut supaya bisa cedhak karo pesenan supaya sampeyan bisa entuk manfaate. Contone, yen sampeyan nyoba tuku asuransi sawise prahara prahara kanggo tujuan utawa tanggal ... uga wis kasep.

"Sing paling penting yaiku sampeyan pengin mikir asuransi perjalanan yen sampeyan ngrancang plancongan prabayar sing larang banget, ”ujare Jeanne Salvatore, wakil presiden senior ing Institut Informasi Asuransi, organisasi pendhidhikan nirlaba sing dibiayai industri asuransi. Sejatine, iki tegese sampeyan kudu njaluk asuransi kanggo pelayaran gedhe, plancongan ski, utawa tur sing diatur.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.